fbpx

header

Spektakl ispred Palate Srbija

Dubfire-Time-Code-ispred-palate-srbija-2022

TIME:CODE predstavlja jedinstven događaj na istorijskoj lokaciji u Beogradu, ispred Palate Srbija. Specijalan gost ove žurke, koja nas očekuje u avgustu 2022. godine, jeste DJ Dubfire.

 

Publika će imati prilike da uživa u ritmovima tehna i tek-hausa u istorijskom i najnovijem arhitektonskom remek-delu Palati Srbija.

 

Palata Srbija je određena kao spomenik kulture u 2013. godini. Unutrašnjost ove monumentalne zgrade popunjena je izuzetnim umetničkim delima. Njene zidove krase umetnine umetnika: Petar Lubarda, Sava Sandić, Marija Pregelj, Milo Milunović, Đorđe Andrejević Kun.

 

Ukupna površina zgrade je 65.000 m2, dok je zgrada dizajnirana u obliku ćiriličnog slova „n“. Unutrašnjost zgrade sastoji se od 6 salona. Oni simbolično predstavljaju mikro muzeje od 6 jugoslovenskih republika, 3 ceremonijalne dvorane i 744 kancelarijske prostore.

 

Žurka je zakazana za subotu, 20. avgust od 16 do 23 časa.

 

O DJ-U DUBFIRE

 

Jedan od omiljenih tehno DJ-eva u Srbiji, Ali Shirazinia svima je poznatiji kao Dubfire. Ovaj DJ iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split the line“ (Paul Ritch „Split“ i „Walk the line“). Osim rada u grupi Deep Dish, Ali Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima. Remikse pesama radio je za Madonnu, Dido, Rolling Stones i mnoge druge. Bio je više puta nominovan za nagrade Grammy, nastupao u najpoznatijim klubovima sveta. Poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima poput hip hopa, dub reggeaea, industriala i new wavea. Po sopstvenom priznanju za svoje uzore smatra Ministry, Nitzer Ebb, Einstürzende Neubauten i Adriana Sherwooda. Ova zanimljivost dosta objašnjava njegov jedinstveni muzički stil kojim je uspeo da pridobije obožavaoce i kritiku.

 

Jedno od prvih deset mesta po elektronskom časopisu Resident Advisori Beatport nagrade za najboljeg tehno DJ-a u 2008. i 2009. godini, dovele su ga na mesto jednog od najslušanijih DJ-eva tehno i haus scene.

 

Karte za spektakl ispred Palate Srbija su u prodaji na sajtu ovde. Cena regularne ulaznice iznosi 2.190 dinara. Druga faza karata, koja će biti u prodaji kada se prethodna faza rasproda, iznosi 2.990. Poslednja „šansa“ da se dođe do karata košta 4.290 dinara, tako da budite brzi.

 

Kapije će biti otvorene od 15.30 do 18.30 sati. Ulaz će biti zatvoren u 18.30 zbog početka snimanja i početka glavnog umetnika. Svi posetioci moraju biti punoletni (18) kako bi mogli da prisustvuju događaju. Nakon zatvaranja ulaza, karte neće biti validne i automatski se isključuju iz bilo koje vrste povrata novca. Takođe, zabranjena je upotreba profesionalne filmske opreme za sve posetioce.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište