fbpx

header

Solistički koncert benda Vizelj u Dragstoru

Vizelj-bend-koncert-drugstore-2022

Posle pune tri godine, beogradski bend Vizelj će održati svoj prvi samostalni koncert u klubu Dragstor.

 

Mladi beogradski bend „Ubili su batlera“  će imati tu čast da otvori ovo nezaboravno veče. Za celovečernji program u crnoj sobi će biti zadužena ekipa iz kolektiva B.R.O. (Am Hi, LON i MILF MAGNET).

 

– Ova obdarena, talentovana, ali pre svega fizički privlačna grupa vas poziva na celovečernju feštu 14. maja. Verovali ili ne, Vizelj nije imao ni jedan samostalni beogradski koncert od kada je krenuo da dominira sa novim singlovima i novim zvukom. Jedinstvena prilika da čujete najbolji srpski live bend će biti u klubu Dragstor 14. maja – navode članovi benda.

 

Karte su dostupne u klubu Zaokret po ceni od 700 dinara dok će na ulazu biti 900 dinara.

 

Vizelj je srpska muzička grupa iz Beograda koja se predstavlja kao eksperimentalni alternativni rok bend.

 

Grupa Vizelj je osnovana početkom 2013. godine, a prvi nastup je održala 3. maja iste godine u Blu mun pabu. Prvobitnu postavu grupe činili su Luka Ćirić (vokal), Veljko Milinković (gitara), Aleksa Nedić (bas gitara) i Jovan Kovačević (bubanj). Krajem 2013. godine Kovačevića je na mestu bubnjara zamenio Andrej Mladenović. U početku su članovi grupe muziku koju izvode opisivali odrednicama pank, grandž i psihodelija.

 

Debitantski EP Vizelja, jednostavno nazvan „EP #1“, objavljen je u februaru 2014. godine i sadrži šest pesama. Tokom oktobra 2016. godine, Vizelj je bio predgrupa na koncertima američkog sastava Battleme u Beogradu, Novom Sadu i Subotici.

 

Krajem januara 2018. godine, pod okriljem etikete Odličan hrčak se pojavio i „EP #2 — Superspektakl“. Na njemu su se uz pesmu „Pustinja“ našle još tri nove pesme.

 

PGP RTS je u decembru 2018. godine objavio kompilaciju sa muzikom iz serije „Jutro će promeniti sve“. Za mesto, na tom izdanju, izborila se i Vizeljova pesma „Nosorog“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište