fbpx

header

Snarky Puppy ponovo u Beogradu

Snarky-Puppy-koncert-kalemegdan-2022

Bend Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions.

 

– Prvi koncert ostaće zauvek urezan u sećanja svih nas koji smo mu prisustvovali, a naročito nas koji smo ga organizovali – rekli su iz Musicology Sessions.

 

Snarky Puppy će održati koncert 3. jula na teniskim terenima Kalemegdana.

 

Iza sebe imaju skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta. Više od 19 članova benda se rotiralo skoro deceniju i po. Svaki član je krenuo i svoju solo karijeru pored toga što rade kao prateći muzičari sa raznim umetnicima širom muzičkog spektra.

 

Time se činilo da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji. Međutim, nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.

 

Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima. Imaju svoju izdavačku kuću, sarađivali su sa raznolikim spektrom umetnika, imali su prilike za sviranje u nedovoljno pokrivenim regionima, pokrenuli su sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.

 

Kroz sve što se dešavalo na planetarnom nivou, Snarky Puppy nastavlja da gleda napred. U martu 2022. godine snima se i izlazi njihov 14. album „Empire Central“. Ovaj album predstavlja bezrezervno ljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. godine. Snimano pred publikom uživo tokom 7 dana, ovo će biti njihov najambiciozniji i najveći projekat do sada.

 

Karte za događaj se mogu kupiti putem Ticket.rs, na prodajnim mestima i online po ceni od 2.500 i 2.000 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište