fbpx

header

Scandinavia Night na Zappa barci

scandinavia-night-zappa-barka-2022

Retko kada imamo prilike da slušamo metal na Beogradskim splavovima. Ovoga puta, odmah ispod Brankovog mosta, na Zappa Barci moći ćemo da đuskamo. Očekuje se trio Scandinavia night sa kojim će posetioci uživati pod praktično otvorenim nebom.

 

Nedavno je ovo veče proslavilo 15. godina postojanja. Konceptualno veče zasnovano je, pre svega, na Skandinavskom gothic i metal zvuku. Od 2007. godine bilo je prisutno u svim relevantnim Beogradskim klubovima, a takođe su gostovali i po regionu.

 

Scandinavia night čini DJ trio koji svojim odabirom muzike alternira po svim mogućim žanrovima. Zato su i jedinstveni, a i time čine da veče uvek bude sveže i drugačije.

 

scandinavia-night-zappa-barka-2022

Foto: Promo

 

Pozitivna i prijatna atmosfera je uvek bila deo događaja. Zato ćete moći da uživate u svojim omiljenim hitovima, a i onim koje nikada niste ni sanjali da ćete čuti bilo gde u klubu. Kako to izgleda možete pogledati u galeriji na njihovoj Facebook stranici.

 

Rezervišite petak, 27. maj sa početkom od 22 časa na Zappa Barci. Karte koštaju 250 dinara.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište