fbpx

header

Šajzerbiterlemon uživo promoviše novi album

Šajzerbiterlemon-promocija-albuma-2022

Promocija albuma „Na dugačkim poljima“ benda Šajzerbiterlemon biće održana u bašti kluba Drugstore. Bend će publiku upoznati sa novim pesmama koncertom 2. juna. Događaj startuje u 20 časova.

 

Album „Na dugačkim poljima“ izlazi kao zajedničko izdanje Geenger Records-a i Pop depresije. Album je ugledao svetlost dana u petak, 20. maja.

 

– Preživeli smo kraj sveta, promene postave i još mnogo toga, da bismo konačno posle 3 godine izašli pred vas sa novim albumom, svežim zvukom i odsvirali naš najveći samostalni koncert do sad. Vidimo se – poručili su članovi benda.

 

Satnica koncerta:

 

  • 20 časova – Ghetto University / DJ set
  • 22 časa – Šajzerbiterlemon

 

Karte su u pretprodaji u Zaokretu u Cetinjskoj 15. Ulaznice koštaju 500 dinara, na ulazu će biti 800 dinara.

 

Šajzerbiterlemon je srpska muzička grupa iz Beograda. Predstavlja se kao garažni pank trio. Bend je osnovan početkom 2014. godine i u početku je bila u sklopu Kul hausa. U pitanju je kulturno-logistička komuna koja je okupljala i druge tada mlade beogradske bendove: Klotljude, Vizelj, Random, Stepu.

 

Prvobitnu postavu Šajzera činili su Jovan Sibinović (gitara, vokal), Nikola Radosavljević (bas-gitara, vokal) i Ana Đurović (bubanj). Prvi nastup grupa je održala 30. marta 2014. u beogradskom klubu Atom i tom prilikom je binu delila sa sastavima Vizelj i Warhol.

 

Trenutnu postavku benda čine Jovan Sibinović (gitara, vokal), Konstantin Janković (bas gitara), Ana Đurović (bubanj) i Đorđe Dabić (gitara).

 

U maju 2015. Šajzerbiterlemon je bio jedan od pobednika takmičenja Converse Rubber Tracks, a kao nagradu je dobio snimanje u novosadskom Studiju M. Do sada su objavili album „Iza naših zidova“ (2019), EP (2017) i učestvovali na kompilaciji „Hali Gali“ (2019) sa pesmom „Sve senke“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište