fbpx

header

Šajzerbiterlemon uživo promoviše novi album

Šajzerbiterlemon-promocija-albuma-2022

Promocija albuma „Na dugačkim poljima“ benda Šajzerbiterlemon biće održana u bašti kluba Drugstore. Bend će publiku upoznati sa novim pesmama koncertom 2. juna. Događaj startuje u 20 časova.

 

Album „Na dugačkim poljima“ izlazi kao zajedničko izdanje Geenger Records-a i Pop depresije. Album je ugledao svetlost dana u petak, 20. maja.

 

– Preživeli smo kraj sveta, promene postave i još mnogo toga, da bismo konačno posle 3 godine izašli pred vas sa novim albumom, svežim zvukom i odsvirali naš najveći samostalni koncert do sad. Vidimo se – poručili su članovi benda.

 

Satnica koncerta:

 

  • 20 časova – Ghetto University / DJ set
  • 22 časa – Šajzerbiterlemon

 

Karte su u pretprodaji u Zaokretu u Cetinjskoj 15. Ulaznice koštaju 500 dinara, na ulazu će biti 800 dinara.

 

Šajzerbiterlemon je srpska muzička grupa iz Beograda. Predstavlja se kao garažni pank trio. Bend je osnovan početkom 2014. godine i u početku je bila u sklopu Kul hausa. U pitanju je kulturno-logistička komuna koja je okupljala i druge tada mlade beogradske bendove: Klotljude, Vizelj, Random, Stepu.

 

Prvobitnu postavu Šajzera činili su Jovan Sibinović (gitara, vokal), Nikola Radosavljević (bas-gitara, vokal) i Ana Đurović (bubanj). Prvi nastup grupa je održala 30. marta 2014. u beogradskom klubu Atom i tom prilikom je binu delila sa sastavima Vizelj i Warhol.

 

Trenutnu postavku benda čine Jovan Sibinović (gitara, vokal), Konstantin Janković (bas gitara), Ana Đurović (bubanj) i Đorđe Dabić (gitara).

 

U maju 2015. Šajzerbiterlemon je bio jedan od pobednika takmičenja Converse Rubber Tracks, a kao nagradu je dobio snimanje u novosadskom Studiju M. Do sada su objavili album „Iza naših zidova“ (2019), EP (2017) i učestvovali na kompilaciji „Hali Gali“ (2019) sa pesmom „Sve senke“.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište