fbpx

header

Sajsi MC predstavlja “Daleko je Dizni – Festive Extension”

sajsi-mc-daleko-je-dizni-remaster

Sajsi MC odlučila je da obraduje svoje verne fanove dopunjenim, remaster izdanjem EP albuma, koje je dobilo i dopunjeno ime: “Daleko je Dizni (Festive Extension)”.

 

Zapravo, jedna od najpoznatijih reperki sa naših prostora, Sajsi MC, prvobitno je objavila projekat koji je ujedno i lična karijerna retrospektiva na njen album prvenac. Izdanje “Daleko je Dizni (Deluxe Reissue)” objavljeno je u znaku “krunisanja” dvadeset godina karijere, pri čemu je reperka iznova snimila svoje debi pesme, ali u kvalitetnijoj verziji. Sada, Sajsi MC je još jednom odlučila da obraduje njene slušaoce Festive edicijom EP-a, i to taman pred Novogodišnje praznike.

 

U saradnji sa izdavačkom kućom “Lampshade Media”, ne samo da su objavljene “remasterovane” verzije manje poznatih pesama: „Frikovi (feat. Novac)“, „Mančester Junajted“, „Ti si moj“, „Gledaj“, kao i remix dobro poznate pesme „Lokal Beogradizam“, te megamix nekoliko pesama sa originalnog izdanja, već i šest potpuno novih numera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

 

“Na scenu sam stala početkom 2002. godine i kao vau, prošlo je 20 godina. Toliko se stvari desilo, mnogo pesama, različite saradnje i dosta sam jurila da radim još pesama i još, i još. Neke pesme sam potpuno zapostavila, jer sam ih doslovno ‘žrtvovala’ pošto sam pokušavala da lovim prilike, da se moj rad čuje, nisam baš bila fer prema sopstvenom radu. Sada mi je malo jasnije, da možda treba ipak dati priliku drugim pesmama da ih publika posluša, jer sam baš mnogo stilski lutala i ima tu mnogo čega”, objašnjava Sajsi MC.

 

Reperka je u saopštenju za medije dodala i da ne planira da stavi tačnu na projekat “Dizni”, jer nastoji da tehnički unapredi još mnogo starijih numera iz svoje diskografije. Ako do sada niste imali priliku da se susretnete sa muzičkim izdanjima Sajsi MC, vreme je da to promenite – remaster, obična i dopunjena verzija, dostupne su na svim streaming platformama!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište