fbpx

header

MUZZIK VIDEO AWARDS 2K21 – Glasajte za svoje favorite

Muzzik video award

Jedinstveni festival muzičke i filmske umetnosti MUZZIK VIDEO AWARDS 2K21 predstavlja preko 120 izvanrednih kratkih muzičkih filmova nominovanih u 17 kategorija.

 

Objavljene su sve nominacije za najbolje muzičke video spotove, za koje će sada moći svi da glasaju.

 

Radovi, odnosno bendovi i izvođači stižu iz različitih sredina, iz 24 grada regiona, a mnoge je Muzzik ekipa srela na promotivnoj turneji i objavi nominacija tokom aprila.

 

Ove godine se među nominovanima našao i veliki broj izvođača iz Bugarske, od kojih su Grafa i Mihaela Fileva, Dara i Papi Hans ušli u uži izbor.

 

Glasanje će biti otvoreno do 20. maja 2022. Posle toga nastupiće veliko finale konkursa Muzzik Video Awards 2K21 i svečana dodela nagrada.

 

„Da, možemo reći da imamo jednu od najačih novih scena u Evropi“, kaže selekcioni žiri ovogodišnjeg festivala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladen Radovanović (@mladjajazz)

 

Nominacije možete da pogledati na stranici:

 

https://mva2021.muzzik.tv/

 

Mario Đorđević iz nezaobilazne crnogorske atrakcije Who See je, između ostalog, rekao:

 

„Super je što uopšte nešto postoji danas. Ranije uopšte nije bilo prostora za mlade umetnike. Posebno mi je zbog njih drago jer dobijaju prostor da se prikažu i da ih neko zapazi. Pogotovo mi je drago što čitava priča ima regionalni karakter i mislim da je ovo super prilika da se stacionira cela scena na jednom mestu. Na dobrom ste putu“.

 

Rambo Amadeus poručio je iz rodnog Herceg Novog: „Kakvo slavlje, kakve priče?! Crna Gora radi, nema se kad razgovarati, brod se neće sam dovesti u plovno stanje, a sezona upravo počinje! Srećno i meni i vama s nominacijama i nagradama ali ovo je najpreče!”

 

Dakle, u 17 ovogodišnjih kategorija nalazi se više od 150 izvođača i autora a za njih možete glasati putem linka https://mva2021.muzzik.tv/ .

 

Glasajte da vaš favorit pobedi!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište