fbpx

header

Repertoar nastupa na Garden Sessions-u u Botaničkoj bašti

Garden Sessions

Za kraj jula, Centar beogradskih festivala CEBEF priprema drugi deo ovogodišnje serije koncerata sa nazivom Garden Sessions.

 

U periodu od 23. do 29. jula u prijatnom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“ publiku očekuju nastupi popularnih i rado slušanih izvođača:

 

23.07. Kolja i Grobovlasnici

 

 

Nikola Kolja Pejaković, poznat je kao glumac i režiser. Veliku pažnju je privukao njegov scenaristički rad na filmovima Lepa sela lepo gore, Rat uživo, Ledina i hit seriji Vratiće se rode. Uporedo je na muzičkoj sceni stekao status kultnog autora već sa prvim albumom Mama, nemoj plakati (2002), snimljenim pod firmom Kolja i Smak Belog dugmeta.

 

Tek nakon romantično intoniranog i „pročišćujućeg” trećeg albuma Grobovlasnici (2013), Kolja je osetio da je vreme da se sa svojim bendom susretne uživo sa publikom, a tako će biti i ovoga puta u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

 

24.07. Dado Topić – Time after time

 

 

Dado Topić je u svojoj karijeri bio član Dinamita, Korni grupe i Tajma. Vlasnik je vanvremenskih rok balada, koje iznova oduševljavaju publiku širom regiona.

 

25.07. Zvonko Bogdan

 

 

Na Garden Sessionu nastupiće kralj tamburaške muzike – Zvonko Bogdan.

 

Prepoznatljiv je i po svojim učtivim i džentlmenskim manirima. Njegove pesme nose mirise ravnice, prošlih dana, boemskog života, Dunava. One pevaju o ljubavi, konjima koji slobodno jure i ženama.

 

26.07. Zoe Kida

 

 

Više o tekstu o koncertu Zoe Kida možete da pročitae ovde.

 

27.07. Saša Kovačević

 

 

Neke od najlepših pop balada, a u skorije vreme i pesme sa latino prizvukom, otpevao je upravo Saša Kovačević. Za njega kažu da je jedan od omiljenih pevača, kada su pripadnice nežnijeg pola u pitanju. Stihove njegovih pesama imaćete prilike da slušate 27. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac” od 20 i 30 časova.

 

28.07. Vasil Hadžimanov I Bojan Zulfikarpašić – Klavirski duo

 

 

Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić spadaju u grupu domaćih džez muzičara, koji su postavili standarde mešanja modernog džez jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem.

 

Pored bogatih i uspešnih karijera, brojnih autorskih albuma i nagrada, obojica umetnika se mogu pohvaliti i saradnjom sa najvećim imenima džez i moderne muzike.

 

29.07. Del Arno band

 

 

Del Arno Band je srpski i bivši jugoslovenski rege bend iz Beograda. Del Arno Band osnovan 1986. godine smatra se najdugovečnijim srpskim rege bendom i jednim od pionira srpske i bivše jugoslovenske rege scene.

 

Ulaz u koncertni prostor je iz Ulice Vojvode Dobrnjca.

Ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti na sajtu , Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na blagajni Botaničke bašte “Jevremovac”.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište