fbpx

header

Rambo Amadeus poziva na glasanje za MVA 2K21!

Rambo-Amadeus-Science-2022

Muzičar Rambo Amadeus je jedan od pobednika na festivalu MVA 2020. Amadeus i 2021. godine ima pesmu koja je sada nominovana na MVA 2K21 u dve kategorije – najbolji animirani video i video sa porukom. Urađena je u saradnji sa UNICEF – Montenegro.

 

Rambo je ne samo muzičar, autor i borac za očuvanje životne okoline, UNICEF-ov ambadsador dobre volje, već i pasionirani i uspešni jedriličar. Njega je vest o nominacijama zatekla usred radionice u Herceg Novom gde popravlja svoj tzv. Retro-Futur brod, solarnu jedrilicu.

 

Brišući ruke, u radnom kombinezonu, Rambo Amadeus je snimio poruku i požurio da se vrati poslu. Njegova poruka je specifična i liči, naravno, samo na njega.

 

Rambo-Amadeus-Science-2022

 

Jedinstveni festival muzičke i filmske umetnosti SEE regije, Muzzik Video Awards predstavlja preko 120 izvanrednih kratkih muzičkih filmova nominovanih u 17 kategorija.

 

Radovi, odnosno bendovi i izvođači stižu iz različitih sredina, iz 24 grada regiona. Mnoge izvođače je Muzzik ekipa srela na promotivnoj turneji i objavi nominacija MVA 2K21 tokom aprila u Beogradu, Splitu, Nišu, Skoplju, Zagrebu, Banja Luci, Herceg Novom, Mostaru i Londonu.

 

Rambo-Amadeus-Science-2022

 

Dakle, u 17 ovogodišnjih kategorija Muzzik Video Awards nalazi se više od 120 izvođača i autora. Za njih možete glasati putem ovoga linka.

 

Nominovane spotove možete videti na MUZZIK TV programima i u specijalnim emisijama koje se emituju na RTS 3 kanalu. Glasanje će biti otvoreno do 10. maja. Posle toga se očekuje veliko finale konkursa Muzik Video Awards 2K21 i svečana dodela nagrada. Ovde je glasanje ukoliko želite Rambu da date glas.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište