fbpx

header

Rambo Amadeus poziva na glasanje za MVA 2K21!

Rambo-Amadeus-Science-2022

Muzičar Rambo Amadeus je jedan od pobednika na festivalu MVA 2020. Amadeus i 2021. godine ima pesmu koja je sada nominovana na MVA 2K21 u dve kategorije – najbolji animirani video i video sa porukom. Urađena je u saradnji sa UNICEF – Montenegro.

 

Rambo je ne samo muzičar, autor i borac za očuvanje životne okoline, UNICEF-ov ambadsador dobre volje, već i pasionirani i uspešni jedriličar. Njega je vest o nominacijama zatekla usred radionice u Herceg Novom gde popravlja svoj tzv. Retro-Futur brod, solarnu jedrilicu.

 

Brišući ruke, u radnom kombinezonu, Rambo Amadeus je snimio poruku i požurio da se vrati poslu. Njegova poruka je specifična i liči, naravno, samo na njega.

 

Rambo-Amadeus-Science-2022

 

Jedinstveni festival muzičke i filmske umetnosti SEE regije, Muzzik Video Awards predstavlja preko 120 izvanrednih kratkih muzičkih filmova nominovanih u 17 kategorija.

 

Radovi, odnosno bendovi i izvođači stižu iz različitih sredina, iz 24 grada regiona. Mnoge izvođače je Muzzik ekipa srela na promotivnoj turneji i objavi nominacija MVA 2K21 tokom aprila u Beogradu, Splitu, Nišu, Skoplju, Zagrebu, Banja Luci, Herceg Novom, Mostaru i Londonu.

 

Rambo-Amadeus-Science-2022

 

Dakle, u 17 ovogodišnjih kategorija Muzzik Video Awards nalazi se više od 120 izvođača i autora. Za njih možete glasati putem ovoga linka.

 

Nominovane spotove možete videti na MUZZIK TV programima i u specijalnim emisijama koje se emituju na RTS 3 kanalu. Glasanje će biti otvoreno do 10. maja. Posle toga se očekuje veliko finale konkursa Muzik Video Awards 2K21 i svečana dodela nagrada. Ovde je glasanje ukoliko želite Rambu da date glas.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište