fbpx

header

Prva proba Konstrakte u Torinu izazvala lavinu komentara

Kostrakta

Nakon svečanog dočeka kojim je ispraćena u Torino, gde će braniti boje srpske zastave, Ana Đurić Konstrakta imala je prvu probu, koja je objavljena na zvaničnom TikTok sajtu Evrovizije.

 

Nastup naše predstavnice, koji je okarakterisan kao spoj umetnosti i inteligencije, sve više intrigira evropsku publiku. Dok ljubitelje Evrovizije zanima značenje pesme „In corpore sano“, domaću publiku interesuje koliko se razlikuje Konstraktin nastup od prvobitnog, koji je osvojio Srbiju na nacionalnom takmičenju.

 

Sudeći po snimku koji već niže pozamašan broj pregleda, Konstraktin tim se držao prvobitne postave, a scenom dominira crna i bela boja, dok se stajling umetnice razlikuje i prožet je i crvenim nijansama. Lavor, u kom Konstrakta pere ruke i dalje je tu, ali ga ovoga puta imaju i članovi njene ekipe.

 

„Kao i u prethodnim nastupima srpske predstavnice Konstrakte, scena uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju sa peškirima njenih pet pratećih vokala“, tvitovao je Eurovision Song Contest.

 

 

Ranije na prvoj konferenciji za novinare, Konstrakta je priznala da joj je najveća inspiracija za nastup bio performans naše u svetu poznate umetnice Marine Abramović, ali i da pesma nije nužno povezana sa pandemijom, kao što se misli.

 

Podsetimo, Konstrakta će zajedno sa svojim timom nastupiti u prvom delu polufinalne večeri 12. maja, kada će pred Evropom pevati pesmu „In corpore sano“. Za sada je 12. na evrovizijskim kladionicama. Finalni rezultat Srbija željno iščekuje.

 

Do tada pogledajte kako je izgledala prva proba Ane Đurić Konstrakte u Torinu:

@eurovision

Konstrakta with a mesmerising first rehearsal for Serbia 🙌 👏🙌 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište