fbpx

header

Promocija splita „Gazorpazorp“ i „св. Псета“

gazorpazorp-sv-pseta-bozidarac-2022

„Gazorpazorp“ i „св. Псета“ promovišu split „Raskršća“ u UK Božidarac, u subotu 21. maja sa početkom u 21 čas.

 

„Gazorpazorp“ je bend koji je nastao 2017. godine. Bend iza sebe ima EP „Gazorpazorp“ koji je izašao 2018. godine. Takođe su učestvovali na kompilaciji „Hali Gali“ sa pesmom „Moja Devojka“. Oni su 2020. godine izbacili svoj drugi EP „Od vazduha i sunca“ za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records. Trenutno spremaju svoj album prvenac koji se veoma iščekuje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazorpazorp (@gzrpzrp)

 

Sastav „св. Псета“ su se u svom nastajanju oformila kao dvojac 2017. godine. Te iste godine snimaju album pod nazivom „Колико само тајни…“. Ovaj album je izdat u martu 2018. godine digitalno i na kaseti preko etikete Castrato Records. U maju 2018. godine odlaze na prvu evropsku turneju kroz Rumuniju, Bugarsku, Grčku i Makedoniju. Kao bend učestvuju na „Hali Gali“ kompilaciji pored drugih beogradskih bendova predstavnika novog talasa. Nakon „Hali Gali“ kompilacije proširuju svoj sastav i postaju trio. Za sada se čeka objavljivanje njihovog novog izdanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by св. Псета (@sveta.pseta)

 

Ulaznice za ovu promociju su u pretprodaji. Karte koštaju 500 dinara, a na ulazu će biti 700. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u Felix Shopu u TC Sremska, Božidarac Cafeu, Zaokretu i Chilton baru u Katanićevoj ulici.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište