fbpx

header

Promocija novog albuma “The Cockblockers”

Bend “The Cockblockers” ove godine proslavlja deset godina od osnivanja, što je dovoljan povod za izlazak drugog studijskog albuma pod nazivom ‘’Let It Out’, čija će se promocija održati 18. marta u Kulturnom centru Grad od 22 časa.

 

Nakon uspešnog prvog albuma ‘’Free Your Mind’’, koncerata u sedam zemalja, puno festivala i klubova, The Cockblockers je spreman da odsvira dugoočekivani koncert pred Beogradskom publikom.

Njihova muzička priča kreće 2011. godine, godine kada su Nenad Todorović i tadašnji članovi benda Aleksandar Vukajlović i Stefan Stojković krenuli prvo da sviraju obrade poznatih rok i bluz pesama da bi 2013. godine krenuli sa pravljenjem prvih autorskih pesama.

 

Uz pesme sa novog albuma, spremite se za pravi rock’n’roll/blues koncert povodom desetogodišnjice benda.

 

U ovom sastavu, bend objavljuje prvi EP pod nazivom Give Me All I Want sa tri pesme, koji je snimljen u Wild Cat muzičkom studiju u Kragujevcu. Za sve tri pesme snimljeni su muzički spotovi, a The Cockblockers su zabeležili nastupe u klubovima i na festivalima širom Srbije, uključujući i koncerte sa Električnim orgazmom, grupom Eyesburn, Bjesovima, KBO!, Čovekom Bez Sluha i Trulom Koalicijom.

 

Godine 2017. The Cockblockers objavljuje album Free Your Mind za jednu od najpoznatijih muzičkih izdavačkih kuća u Srbiji – Metropolis music, sa dva specijalna gosta: Tanjom Jovićević (Oktobar 1864) i Aleksandrom Loknerom (Bajaga i Instruktori).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Cockblockers (@the_cockblockers)

Da li će im drugi album biti jednako uspešan kao prvi, ostaje nam da vidimo, a do tada poslušajte ceo album na linku. https://youtu.be/tqp-89m7aTc

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište