fbpx

header

Promocija novog albuma benda „Navy ne Obećava“

koncert-Navy-ne-Obećava-2022

Bend „Navy ne Obećava“ imaće promociju novog albuma u okviru pripreme za ovogodišnju Kontakt konferenciju.

 

„Navy ne Obećava“ kaže da je „vaš drugi omiljeni bend“ i jedva čekaju da ga predstave publici.

 

Album „Bekstvo iz Bga“ je naziv novog albuma koji će premijerno i uživo predstaviti na koncertu u Anti Shop Elektropioniru. Zakazan je u petak, 18. marta, sa početkom u 21 časova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kontakt Beograd (@kontakt_beograd)

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara biće dostupne od 8. marta u Anti Shop Elektropioniru. Na veče koncerta koštaće 700 dinara. Gosti na koncertu biće Sara Džesika Panker.

 

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022. godine.

 

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

 

Na „Kontakt“ konferenciji u muzičkom delu programa koncerte će imati Nikola Vranjković (24. mart – Elektropionir), pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić (24. mart – Kolarac), grupa „Obojeni program“ (25. mart – Elektropionir). Bendovi „Rebel Star“ i „Bohemija“ sviraju prvi zajednički koncert 26. marta (Elektropionir) i na kraju „Elemental“ ima koncert u Domu omladine 26. marta.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište