fbpx

header

Promocija albuma “Piano solo” Aleksandra Jovanovića Šljuke

piano-solo

Promociju albuma „Piano solo“, pijaniste i kompozitora Aleksandra Jovanovića Šljuke, održaće se 15. juna u UK Parobrodu, sa početkom u 20 časova.

 

Ovo izdanje objavljeno je krajem prošle godine za kuću „Lampshade media“ i nakon nekoliko održanih koncerata po gradovima Srbije, biće predstavljen i beogradskoj publici, koncertom u „Parobrodu“.

 

Bojana Vunturišević za Rebelgrade: Malo se bojim svojih pesama

 

Publika će imati priliku da čuje jedinstveno izvođenje i nove, neponovljive verzije repertoara kreirane na licu mesta, u specifičnom ambijentu, gde je umetnik okružen publikom.

 

 

Album „Piano solo“, može se okarakterisati kao sinteza džeza i tradicionalne muzike Balkana i donosi šest autorskih kompozicija i dve autentične obrade, a može se čuti na svim digitalnim platformama.

 

Ulaz na događaj je besplatan, broj mesta je ograničen.

 

Aleksandar Jovanović Šljuka, rođen je 1978. u Zaječaru, a od 2004. živi i radi u Beogradu. Iza sebe ima četvorocifren broj javnih nastupa i stotinak autorskih kompozicija i snimaka, a publici je poznat i kao jedan od članova benda Coolares, projekta Serbian Jazz Bre!, a takođe i kao kompozitor, aranžer i saradnik Marčela. Nastupao je sa mnogim muzičarima srpske i internacionalne scene, širom Srbije i regiona, ali i u Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Bugarskoj…

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište