fbpx

header

Promocija albuma “Piano solo” Aleksandra Jovanovića Šljuke

piano-solo

Promociju albuma „Piano solo“, pijaniste i kompozitora Aleksandra Jovanovića Šljuke, održaće se 15. juna u UK Parobrodu, sa početkom u 20 časova.

 

Ovo izdanje objavljeno je krajem prošle godine za kuću „Lampshade media“ i nakon nekoliko održanih koncerata po gradovima Srbije, biće predstavljen i beogradskoj publici, koncertom u „Parobrodu“.

 

Bojana Vunturišević za Rebelgrade: Malo se bojim svojih pesama

 

Publika će imati priliku da čuje jedinstveno izvođenje i nove, neponovljive verzije repertoara kreirane na licu mesta, u specifičnom ambijentu, gde je umetnik okružen publikom.

 

 

Album „Piano solo“, može se okarakterisati kao sinteza džeza i tradicionalne muzike Balkana i donosi šest autorskih kompozicija i dve autentične obrade, a može se čuti na svim digitalnim platformama.

 

Ulaz na događaj je besplatan, broj mesta je ograničen.

 

Aleksandar Jovanović Šljuka, rođen je 1978. u Zaječaru, a od 2004. živi i radi u Beogradu. Iza sebe ima četvorocifren broj javnih nastupa i stotinak autorskih kompozicija i snimaka, a publici je poznat i kao jedan od članova benda Coolares, projekta Serbian Jazz Bre!, a takođe i kao kompozitor, aranžer i saradnik Marčela. Nastupao je sa mnogim muzičarima srpske i internacionalne scene, širom Srbije i regiona, ali i u Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Bugarskoj…

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište