fbpx

header

“Pop Кok” promoviše album „Vacuum“ u maju

Grupa “Pop Кok” svoj novi album “Vacuum” održaće u četvrtak, 5. maja od 19 sati u Multimedia Music Record Store.

Bend, u sadašnjem izdanju, nastao je 2019, ali su počeli da sviraju sredinom sedamdesetih u Užicu kao alternativni bend “Кoherentni konji”. Devedesetih grupa prestaje sa radom zbog selidbe frontmena Sinše Jovanovića u Švajcarsku.

Pre četiri godine, odlučeno je da se ovaj album završi, ali profesionalnije, u drugačijim aranžmanima i u skladu sa sadašnjim trenutkom i ozbiljnošću koju su u međuvremenu stekli. Otud i sadašnje ime benda – POP КOК, jer je do tada korišćena skraćenica КOК.

Za ovo izdanje urađene su i neke nove pesme.

-Posle trogodišnje avanture i rada na relaciji Užice – Beograd- Švajcarska, konačno smo zavrsili album. Ovo je nešto sto smo sanjali više od tri decenije – kažu članovi benda.

Na albumu „Vacuum“ nalazi se deset numera, koje žanrovski nije lako odrediti, ali se može kvalifikovati kao miks nju vejva, brit popa, panka, alternative, pop roka…

Članovi “POP КOК-a” su Siniša Jovanović (vokal), Aleksandar Duković (bas i prateći vokali), Ivan Mirković Bambi (gitare, programing i klavijature), Branko Trijić (gitare) i Aleksandar Vasiljević (bubanj).

 

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište