fbpx

header

“Pop Кok” promoviše album „Vacuum“ u maju

Grupa “Pop Кok” svoj novi album “Vacuum” održaće u četvrtak, 5. maja od 19 sati u Multimedia Music Record Store.

Bend, u sadašnjem izdanju, nastao je 2019, ali su počeli da sviraju sredinom sedamdesetih u Užicu kao alternativni bend “Кoherentni konji”. Devedesetih grupa prestaje sa radom zbog selidbe frontmena Sinše Jovanovića u Švajcarsku.

Pre četiri godine, odlučeno je da se ovaj album završi, ali profesionalnije, u drugačijim aranžmanima i u skladu sa sadašnjim trenutkom i ozbiljnošću koju su u međuvremenu stekli. Otud i sadašnje ime benda – POP КOК, jer je do tada korišćena skraćenica КOК.

Za ovo izdanje urađene su i neke nove pesme.

-Posle trogodišnje avanture i rada na relaciji Užice – Beograd- Švajcarska, konačno smo zavrsili album. Ovo je nešto sto smo sanjali više od tri decenije – kažu članovi benda.

Na albumu „Vacuum“ nalazi se deset numera, koje žanrovski nije lako odrediti, ali se može kvalifikovati kao miks nju vejva, brit popa, panka, alternative, pop roka…

Članovi “POP КOК-a” su Siniša Jovanović (vokal), Aleksandar Duković (bas i prateći vokali), Ivan Mirković Bambi (gitare, programing i klavijature), Branko Trijić (gitare) i Aleksandar Vasiljević (bubanj).

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište