fbpx

header

Još malo do hiljaditog koncerta: Tu je i nova pesma Atheist Rap-a

Atheist-Rap-hiljaditog-koncerta-2022

Do jubilarnog hiljaditog koncerta benda Atheist Rap u Barutani ostalo je još malo vremena. Tada bend obeležava i 33 godine postojanja i rada.

 

Četiri godine posle sjajnog nastupa, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu. Oni će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda. Premijerno će odsvirati i poslednja dva singla koja su nedavno objavili.

 

Atheist Rap predstavili su i novu pesmu s važnom porukom.

 

– Nova pesma pod nazivom „Superstar“, premijerno je izvedena uživo u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Poslušajte i bacite oko – izjavili su iz benda povodom nove pesme.

 

Iako naslov asocira na status rok ikone, Vojvođani u svom stilu pevaju o nečemu sasvim drugačijem. „Živi brzo, umri mlad“ kažu oni, odavno za njih ne važi. Zato se okreću maksimi „Živi sporo, umri star“, odnosno super – star.

 

Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu. Taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda.

 

U međuvremenu, Ateisti su objavili šest studijskih albuma. Jedan je zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, zatim koncertni DVD, live album sa koncerta u Beču i monografija izdata povodom 20. rođendana benda.

 

Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje. Tokom tih turneja su nastupali u Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

 

Koncert benda Atheist Rap je u petak, 20. maja, sa početkom od 20 časova. Vrata kluba se otvaraju u 19 sati.

 

Požurite da kupite ulaznice jer je do hiljaditog koncerta ostalo još malo vremena. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, Gigs Tixa i Cooltixa.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište