fbpx

header

Još malo do hiljaditog koncerta: Tu je i nova pesma Atheist Rap-a

Atheist-Rap-hiljaditog-koncerta-2022

Do jubilarnog hiljaditog koncerta benda Atheist Rap u Barutani ostalo je još malo vremena. Tada bend obeležava i 33 godine postojanja i rada.

 

Četiri godine posle sjajnog nastupa, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu. Oni će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda. Premijerno će odsvirati i poslednja dva singla koja su nedavno objavili.

 

Atheist Rap predstavili su i novu pesmu s važnom porukom.

 

– Nova pesma pod nazivom „Superstar“, premijerno je izvedena uživo u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Poslušajte i bacite oko – izjavili su iz benda povodom nove pesme.

 

Iako naslov asocira na status rok ikone, Vojvođani u svom stilu pevaju o nečemu sasvim drugačijem. „Živi brzo, umri mlad“ kažu oni, odavno za njih ne važi. Zato se okreću maksimi „Živi sporo, umri star“, odnosno super – star.

 

Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu. Taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda.

 

U međuvremenu, Ateisti su objavili šest studijskih albuma. Jedan je zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, zatim koncertni DVD, live album sa koncerta u Beču i monografija izdata povodom 20. rođendana benda.

 

Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje. Tokom tih turneja su nastupali u Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

 

Koncert benda Atheist Rap je u petak, 20. maja, sa početkom od 20 časova. Vrata kluba se otvaraju u 19 sati.

 

Požurite da kupite ulaznice jer je do hiljaditog koncerta ostalo još malo vremena. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, Gigs Tixa i Cooltixa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište