fbpx

header

Besplatan online koncert u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“

Tara Konstadinović, Istorijski muzej Srbije

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” će u sredu 8. decembra u 19 časova, u okviru druge sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”, na youtube kanalu i facebook strani Istorijskog muzeja Srbije biti emitovan besplatan onlajn koncert klasične muzike, koji se prethodno snimi u muzeju.

 

Na petom koncertu druge sezone ciklusa nastupiće studentkinje violine iz klase profesorke Maje Jokanović, Kata Stojanović i Tara Кostadinović, uz klavirsku saradnju finskog pijaniste Ukija Ovaskainena.

 

U drugoj sezoni ciklus koncerata „Muzikom kroz muzej” obogaćen je nastupima muzičkih talenata. Nakon što je izveden izvanredni oktobarski koncert višestruko nagrađivanog mladog gitariste Vuka Vukajlovića, publika će biti u prilici da se upozna i sa darovitim violinistkinjama Кatom Stojanović i Tarom Кostadinović.

 

Na programu su dela kompozitora Maksa Bruha i Alfreda Šnitke, a pored toga, kao već prepoznatljiva osobenost koncerta u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, biće izvedena i jedna numera iznenađenja od srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

 

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište