fbpx

header

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije na Kolarcu

Čuveni novogodišnji koncert Beogradske filharmonije zakazani su za 24. i 25. decembar u Kolarcu. Filharmonija priprema “Muzički bazar” pod dirigentskom palicom Danijele Rajskine, a očekuje se i atrakcija na klarinetu kao specijalni gost.

 

Kao na pravom bazaru, Novogodišinji koncert Beogradske filharmonije nudi šarenilo muzičkih kultura sa različitih meridijana.

 

Finski virtuoz na klarinetu Kari Kriku, čiji koncerti oduševljavaju publiku širom sveta, zajedno sa orkestrom filharmonije najavljuju prazničnu atmosferu uz zvuke jevrejskog klezmera, arapske longe, portugalskog folklora i veselih numera klasične literature.

 

Foto: Marko Đoković/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

 

Pionir u izvođenju i promociji savremene muzike, Kari Kriku je poznat po neobičnoj i atraktivnoj interpretaciji, a beogradska publika će ga slušati pod upravom starog znanca, Danijela Rajskina, glavnog gostujućeg dirigenta Beogradske filharmonije.

 

Uvek drugačiji, neobični, veseli ili burleskni, novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije su godinama među najtraženijim nastupima u sezoni. Filharmonija je do sada svirala disko, pravila muzičke cirkuse, pozivala na ples… Za ovogodišnji „Muzički bazar“ ulaznice su u prodaji od 13. decembra na filharmonijskoj blagajni kao i onlajn.

 

Foto: Marko Đoković/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište