fbpx

header

Novi singlovi mladih muzičara: Iva Lorens i Ivica + Luka Rajić

ivica-iva-lorens-singl-2022

Pančevački muzičar Ivica je objavio novi singl „Nebo je opet crveno“ u saradnji sa popularnim Lukom Rajićem.

 

Ivica je naveo da je ova pesma za njega posebnija od ostalih koje je izdao.

 

– U pitanju je moj prvi duet i deljenje pesme s nekim. Tema pesme je jedno od najbolnijih i najzagonetnijih iskustava u emocionalnom odnosu s nekim. I treće, spot je kompletno sniman u Banjaluci – navodi Ivan Kačavenda povodom novog singla.

 

Kaže da nekoliko meseci pre izlaska singla nije bio motivisan za promociju, album, snimanja bilo koje  vrste.

 

 

– Onda se niotkuda pojavila Tajana. Imali smo sastanak u Beogradu, gde sam ja došao s idejom da neću nikakav spot, možda eventualno neku fotku za omot da napravimo i to je to. Nije htela ni da čuje. Nju je pesma toliko stvaralački pokrenula da je bilo nemoguće da se ta energija ne prelije i na mene. I evo, tri meseca kasnije imamo najlepši mogući spot. Reakcije slušalaca i gledalaca su, iskreno, nikad veće i bolje – ispričao je muzičar.

 

I Iva Lorens ima novi singl

 

Posle rasprodatog koncerta u DOB-u, Iva Mišović, poznatija kao Iva Lorens, objavila je svoj treći singl na srpskom jeziku. Radi se o pesmi pod imenom „Tenzija“ koja će se naći na njenom debi albumu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA LORENS (@ivalorens)

 

Kao i na predhodna tri singla, Iva je na pesmi radila sa pančevačkim muzičarima. U pitanju su producent Milan Bjelica i Petar Pupić poznatijem kao Egret i članovi benda Buč Kesidi. Režiju spota potpisuje Timna Tomiša.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište