fbpx

header

Novi singl Jelene Bojković: Poslušajte pesmu „Kako to“

Jelena-Bjeković-Kako-to

Pevačica, kantautorka i gitaristkinja Jelena Bjeković prvi put je predstavljena prvim singlom „Dala sam sve“. Jelena je objavila novi singl „Kako to“ moćnu ljubavnu baladu.

 

U međuvremenu, Jelena i Menart su odlučili da nastave saradnju koja će u budućnosti, rezultirati njenim prvim studijskim albumom.

 

Ova mlada umetnica poseduje izražajan i snažan vokal. Osim što izvrsno svira gitaru, komponuje i piše svoje pesme, inspirisane pop i rok muzikom osamdesetih. Jelena Bjeković kaže da je pesma nastala tokom 2021. godine.

 

Kako-to-omot

Kako to omot

 

– Prožeta je jakom emocijom, čiju dinamiku prati moćan aranžman na kojem sam radila zajedno sa producentom Nikolom Radivojevićem. Tekst i muziku sam napisala ja. Kako bi pesma dobila konačan oblik u velikoj meri su doprineli sjajni muzičari koji su sarađivali sa mnom, poput Lazara Arsovića, čije gitarske fraze pesmi daju potrebnu jačinu u pravim momentima. Takođe, bila mi je velika čast da je, jedan od najboljih džez pijanista na ovim prostorima, i moj dragi prijatelj, Aleksandar Jovanović Šljuka, učestvovao u upotpunjavanju melodije kroz svoje maestralne klavirske deonice – rekla je Jelena.

 

Za ritam sekciju su bili zaduženi i virtuozni mladi muzičari bubnjar Aleksa Milijanović i basista Branko Vučetin.

 

Spot je snimljen krajem prošle godine u Kovinu. Jelena navodi da je bilo jako zanimljivo snimati kako zbog krajolika, tako i zbog velike hladnoće napolju (oko – 10 °C), što je nekako sve doprinelo setnoj atmosferi koju pesma nosi. Kao i prethodni spot za pesmu „Dala sam sve“ i ovaj potpisuje režiser Dragan Jereminov.

 

Pesma „Kako to“ podignuta je na sve muzičke internet platforme, te je možete poslušati putem ovog linka.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište