fbpx

header

Novi singl i spot „Slušaj me sine“ Nikole Čuturila + koncerti

Slušaj-me-sine-čuturilo-2022

Sa poslednjeg albuma Nikole Čuturila, „Priče iz Depoa“, stiže nam najličnija  pesma „Slušaj me sine“. Ovo je Čuturilov treći singl, a tu je i propratni video spot u režiji Milutina Petrovića. Pesma „Slušaj me sine“ nalazi se na svim digitalnim muzičkim platformama.

 

Nikola najavljuje i početak koncertnih aktivnosti: Beograd 3. juna u Domu omladine, u sali Amerikana i Novi Sad 10. juna u Domu kulture.

 

Muzički kritičari ističu da je „Slušaj me sine“ jedna od onih pesama kojoj ćete se vraćati i slušati je iznova. Potrebno je kako bi svaki put otkili neki novi detalj i približili se istini koja vešto sublimira taj „svet u sebi“, baš kao i prateći video spot.

 

– Nikola je generacija, drugar i „pravoverni“ roker svih ovih burnih godina. Muzički spotovi su verovatno već bogu dozlogrdili i nije ih lako više praviti, specijalno matorcima kao što smo mi. Unutar tog globalnog problema, bilo je uživanje iscimati se oko Čuturinog novog spota. I mnogo mi je drago da smo naš višedecenijski rokerski „eko sistem“ ovaj put proširili Stašom Bukumirović koja je snimila spot i Urošem Milkićem koji ga je montirao. Dakle ne daj se sine i rock on – kaže Milutin Petrović.

 

Kadrovi video spota su snimljeni na lokacijama Pančeva, tj. Tamiša, kao i poznatog beogradskog kafića. Osamljen i okružen prirodom na reci Tamiš, u društvu svog psa, kroz difuzno svetlo jednog dana, zabeležen kamerom Staše Bukumirović, uspešno je prenesen taj momenat autora, usredsređenog na najvažniju životnu poruku. Kako da taj svet koji vidi i oseća prenese dalje svom sinu. Kadrovi nas dalje vode u srećne momente druženja sa prijateljima, a sve savršeno uklopljeno montažom Uroša Milkića.

 

– Pesma „Slušaj me sine“ je nastajala dugo i krajnje je delikatna i intimna. U isto vreme ima nas puno koji se prepoznajemo u njoj. Briga će uvek biti tu, a ono što sigurno možemo je da bezuslovno volimo svoju decu i da pokušamo da ih razumemo. Reditelj Milutin Petrović je osmislio i realizovao spot i atmosferu koja nijednu poruku pesme nije pojačala niti joj oduzela smisao. Ideja je bila da slika pomogne pesmi kako bi se pre svega slušala i sve ukupno mislim da je uradio sjajan posao – kaže o pesmi Nikola Čuturilo.

 

Pored snimanja video spota, Nikola se aktivno sprema i za nastupajuće koncerte.

 

– Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 3. juna u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije – ispričao je Čuturilo.

 

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama sa prethodnih izdanja. Nikoli i bendu na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma. Takođe, očekuje se i nekoliko iznenađenja.

 

U Beogradu, koncert je 3. juna u Domu omladine, u sali Amerikana, sa početkom u 21 čas.

 

Koncert počinje sa mladom grupom Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma. Ulaznice na linku Tickets.rs i blagajni Doma omladine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište