fbpx

header

Noćne žurke u Beogradu od 29. do 31. jula

noćne-žurke-Rok-koncert-noć-u-gradu-2022

Noćne žurke u Beogradu su zagarnatovane, kao i lud provod. Naravno da ih je teško sve posetiti. Zato vam u ovom tekstu vam donosimo, možda manje poznate događaje na koje definitivno morate da obratite pažnju.

 

Petak, 29. jul

 

„Dancing in the Dark“ i „Dance Till You Drop“ su dva poznata stejdža KST-a. U tami KST-a Dj Kedlavi meša staro i novo, domaće i strano, rok i pop, indie i eletkro. Na duplom programu je Dj De Flow. Uz člansku kartu, ulaz je besplatan do ponoći.

 

Spremite se za još jednu VoulezVous: Disco Night žurku u Kulturnom centru Grad. Ulaz na ove dve noćne žurke je 300 dinara, a veče počinje u 21 čas.

 

U klubu Fest od 20 časova nastupiće nekoliko predstavnika „tvrđeg“ zvuka, koji predstavljaju nekoliko različitih generacija. U pitanju su bendovi „Stomp“, „In from the cold“, „BG Bagra“ i „Brdo“. Cena karte je 400 dinara.

 

Jedan od veterana elektronske scene Nik Voren vraća se u Barutanu. Ovom superstaru na bini će se pridružiti dugogodišnji saradnici Marko Vuković i Bokee. Njih dvojica pripremaju specijalan back2back DJ set. Te večeri nastupa i novosadski DJ Fakir. Cena karata je 1.190 dinara za regularne karte i 1.690 dinara za VIP.

 

Garden Sessions u Botaničkoj bašti ove godine zaokružuje Del Arno bend sa početkom u 20.30 sati. Ovaj sastav su osnovala braća Vladan i Jovan Matić 1986. godine u Beogradu. Ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti na sajtu tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima.

 

Volen Sentir iz All Day I Dream prvi put u Srbiji u punom sastavu nastupaju u klubu Half. Žurka startuje u 23 sata. Podršku će im pružiti Popi Divine. Za ove noćne žurke će uskoro biti objavljeni i ostali izvođači. Ulaznice će se naći u prodaji na svim Gigstix biletarnicama po promotivnoj ceni od 790 dinara.

 

Vladimir Dubyshkin postao je internacionalno poznat nakon udruženja snaga sa Ninom Krevic. On nastupa u klubu Drugstore od 23 časa. Uz njega će se za pultom naći i Speedy, AM Hi i whitegirlstudyplaylist. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.000 dinara.

 

Subota, 30. jul

 

U klubu Drugstore će Ali Güney, Rusmir i Edin zagrejati plesni podijum. Žurka počinje u 23 časa, a ulaznica je 500 dinara.

 

Veče posvećeno jednom od najvećih srpskih rok muzičara „Bajaga, volim te Bajaga!“ dobija i svoje letnje izdanje. Idealno veče za sve ljubitelje njegove muzike održava se u baru Berlin Monroe, a počinje u 20 časova. Muziku za ekipu bira Dj Kedlavi.

 

Letnje izdanje Skandinavije, ovoga puta je u Kuglašu. Očekuju se ledeni zvukovi metala, uglavnom iz Skandinavije. Veče startuje u 21 čas, a ulaz je 250 dinara.

 

U klubu 20/44 nastupa Lorem Ipsum iz Francuske. Za dj pultom će mu se prodružiti Phillie P, Little Lu i Dj Mihajlo. Žurka startuje u 23 sata.

 

Exclusive Latino Party 10 održava se u Domu omladine. Žurka počinje u 21 čas, a ulaz je 600 dinara. Potrebne su i rezervacije koje se mogu slati Fejsbuk stranici Varijanta.

 

Boogie Nights se vraća u gradsku baštu KC Grada. White City Soul kolektiv vas vodi na muzičko putovanje gde će vas vratiti zlatnom dobu disko i bugi hitova. Upad je 300 dinara.

 

U Barutanu stiže holandski techno DJ Keith Carnal. Uz njega nastupa i Kolektiv Base ekipa Dino R, Fluid Zbodi, Paragon & Orbis Terrae. Karte u pretprodaji dostupne su na Cooltix platformi po ceni od 790 dinara.

 

Nastup Z-Cat i Atma održaće se u Šumskoj stazi na Makišu od 23 časa. Njima će se pridružiti i Milosh Reload i Pura. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara pre ponoći, a posle će koštati 1.500 dinara.

 

Nedelja, 31. jul

 

Bend Forgotten Scream svira u klubu Fest zajedno sa bendovima Art Of Heartwork i Degradirani. Svirka počinje u 21 čas, a upad je 300 dinara.

 

Performans „Summer’s Fire“ održaće se u Kvaki 22 sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan. Za zvuk je zadužen Miloš Dimitrijević, video Paulina Maron, a pleše Olga Uzikaeva.

 

– Kroz kombinaciju improvizovanih i planiranih trenutaka, želeli bismo da vas povedemo na putovanje kroz efemernu teksturu zvuka, pokreta i svetlosti – kažu iz Kvake 22.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište