fbpx

header

Nikola Čuturilo u Domu omladine

nikola-cuturilo-koncert-2022

Beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, Nikola Čuturilo, održaće koncert u Domu omladine. Ovom prilikom će Čuturilo sa svojim bendom predstaviti hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa“.

 

Album u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičnog zvuka rok muzike.

 

Jedinstvenost ovog muzičara odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji i odličnoj atmosferi.

 

– Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini. To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka – kaže Nikola Čuturilo.

 

Koncert počinje nastupom mlade grupe Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

 

– Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije – ističe Čuturilo.

 

Čuturilo već́ četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike roka širom Balkana.

 

Njegov sedmi studijski album Nikole Čuturila „Priče iz Depoa“, dolazi nakon velikog uspeha singlova „Sanjam te“ i „Lice ulice“ u 2021. godini. Singlovi pokazuju njegovu snažnu, kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama, intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

 

Koncert Nikole Čuturila će biti održan u sali Amerikana, 3. juna sa početkom u 21 čas.

 

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1.200 dinara.

 

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja. Nikoli i bendu će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju poslednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište