fbpx

header

Nick Cave i Warren Ellis objavili novi album sa jakom porukom

Nick Cave i njegov dugogodišnji saradnik Warren Ellis, član benda The Bad Seeds, biće prvi među izvođačima na predstojećem EXIT festivalu, a stižu 8. jula na Petrovoradinsku tvrđavu.

Ovaj dvojac nedavno je objavio novi album „La Panthere des Neiges“ (Snežni leopard) koji je naslovna numera istoimenog francuskog dokumentarnog filma o prirodi.

Ovaj dokumentarac premijerno je izveden 22. decembra u SAD i prati Vincenta Muniera, poznatog svetskog fotografa i romanopisca Sylvaina Tessona kroz njihovu avanturu na Tibetanskoj visoravni, tokom koje tragaju za neuhvatljivim snežnim leopardom, ugroženom vrstom.

 

 

Početkom godine Nick Cave i Warren Ellis objavili su zajednički album „Carnage“ koji se sastoji od osam pesama, a dvojica muzičara su ih napisali i snimili tokom karantina.

Nick Cave i njegovi The Bad Seeds su jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, a imaćete prilike da ih u narednoj godini gledate na Glavnoj bini EXIT festivala 8. jula 2022. godine, nakon nastupa grupe The Cure. Oni će nastaviti niz gostovanja istorijskih gitarskih imena na Exitu.

Kada govorimo o muzičkim dešavanjima, u godini povratka velikih koncerata u Srbiji, gostovanje Nicka Cavea predstavlja jedan od događaja godine.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište