fbpx

header

Neverne Bebe u Kombank dvorani: Koncert za posebnu priliku

koncert-Neverne-Bebe-2022

Regionalna koncertna atrakcija Neverne bebe održaće 8. marta u Kombank dvorani u Beogradu prvi koncert ovakvog tipa posle višegodišnje pauze.

 

Beogradski irski festival: Koncerti, izložbe i filmovi u celom gradu

 

Bend će sledeće godine obeležiti tri decenije postojanja. Stekali su brojne poštovaoce na konceptu sviračko-vokalne virtuoznosti i emocije, koja je i autentično „oružje“ hitova koje su ostavili iza sebe.

 

– Došli smo u karijeri do velikih bina, i Kombank Dvorana je jedina u Beogradu gde još uvek nismo svirali. Mnogi hitovi su nam etablirali, obeležili karijeru, pre svega ljubavne pesme, koje su obavezne na repertoaru, a neke numere ćemo vratiti, koje dugo nismo svirali. I dalje posle tri decenije imamo isti elan i entuzijazam za nastupe, tako da nam je uvek zadovoljstvo da idemo na probe, i na pozornicu – zaključio je Milan Ðurđević.

 

U posebno kreiranom repertoarsko-aranžmanskom muzičko-scenskom spektaklu, bend će publiku provesti kroz svoje kultne pesme i hitove iz svih razdoblja karijere.

 

Posebno uživanje za fanove biće neke pesme koje se retko, ili nikada ne izvode na koncertima.

 

Muzikom kroz muzej: Koncert Milice Tegeltije i Luke Ignjatovića

 

Period pandemije iskorišćen je za rad na osmom studijskom albumu. Izlazak novog albuma se očekuje početkom marta, te će se na repertoaru naći i neke pesme sa njega.

 

I sam moto koncerta „Kad kažem Mi – mislim Ljubav“, na taj simboličan dan, obećava pregršt emocija upakovanih u dvočasovno putovanje lavirintima naših duša.

 

Neverne Bebe će na sceni biti u proširenom sastavu, sa ekskluzivnim gostima.

 

– Iznenađenje oko naših gostiju ostavljamo za sam 8. mart, tako je najbolje – smatra pevačica Tijana Sretković.

 

Tijana kaže da je veoma teško odabrati od velikog broja pesama i hitova tokom 30 godina, šta sve pevati da publika bude zadovoljna.

 

– Izabrali smo neke pesme veoma važne za nas, ali i mnoge druge koje naša publika želi – poručila je Tijana.

 

Rođeni brat lidera grupe, bas gitarista Vladan Vlajko Ðurđević, složio se sa Tijanom. Kaže da jeste teško na jednom koncertu otpevati sve hitove, a podsetio je da u svom opusu imaju oko 100 pesama.

 

– Izuzetno ozbiljno se spremamo za koncert, biće akustik i elektrik, pregled najboljih pesama ’90-ih godina i u poslednje dve decenije. Evo mi i danas nakon susreta sa medijima odmah nastavljamo na novu probu – otkrio je Vlajko.

 

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajnama Kombank dvorane, kao i putem sajta Tickets.rs. Cena karata se razlikuju prema kategorijama i mestu sedenja. Cene su: Gold zona – 3.400, Zona 1 – 2.900, Zona 2 – 2.400, Zona 3 – 1.900, Loža – 2.400 i Loža – 3.400 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište