fbpx

header

Mortal Кombat poziva na Antievrovizijski koncert

Mortal kombat

Grupa Mortal Кombat će 21. maja 2022. održati još jedan veliki Antievrovizijski koncert. Tradicionalnu godišnju manfestaciju bend priprema već 12. put za više hiljada posetilaca i upriličiće je na otvorenom – u atrijumu Beogradskog sajma.

 

-Prošle godine nismo održali Antievroviziju zbog svih problema i neizvesnosti koje su pogodile organizaciju velikih koncerata, ali sada je vreme da pojačamo glamur na maksimum. Vraćamo se na Beogradski sajam – poručuju iz grupe Mortal.

 

Gosti na 12. Antievrovizijskom koncertu biće Goatmare & the Hellspades, Scordisci i gosti iznenađenja. Promotivni kontigent ulaznica po ceni od 800 dinara još uvek je u prodaji, dok će u poslednjoj nedelji pretprodaje ulaznice koštati 1.000 dinara. Prodajna mesta su Felix Shop (T.C. Sremska, I sprat, Beograd), tickets.rs i Ticket Vision prodajna mreža širom Srbije.

 

Pripremajući se za veliki beogradski koncert, Mortal Кombat je objavio i spot za novu pesmu ,,Alkohol“. Članovi benda kažu da je bilo krajnje vreme da publiku, ali i sebe obraduju novom pesmom. Ističu da je nova numera dobra za zagrevanje za predstojeće koncerte.

 

Tradicionalno najveći beogradski nastup, 12. Antievrovizija, održaće se 21. maja sa početkom u 19h u atrijumu Beogradskog sajma, a posle toga Mortal Кombat kreće na letnju festivalsku turneju – 27. maja u Banja Luci na Moto festu, 2. jula u Кragujevcu na Arsenal festu, 23. jula u Puli na Hornets moto skupu, 30. jula u Vladičinom Hanu na Overload festu, 6. avgusta u Apatinu na Deer & Beer fest i 11. avgusta u Rajevom selu na Pannonian rock festivalu.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište