fbpx

header

Miloš Topalović: Pijanista nastupa u “Galeriji SANU”

milos-topalovic-galerija-SANU

“Galerija SANU” poznata je po svojoj svestranosti i želji da kroz organizaciju raznovrsnih događaja veliča i hvali umetnost na adekvatan način. Upravo zbog toga, svoj drugi koncert po redu, na istoj lokaciji, održaće naš vrhunski pijanista Miloš Topalović.

 

Zakazan za 30. decembar sa početkom u 18h, koncert će svim posetiocima prirediti spektakl u znaku klasične muzike, harmonijom ispunjavajući svaki kutak renomirane “Galerije SANU”. Miloš Topalović neguje repertoar ispunjen maestralnom muzikalnošću velikana kao što su Bah, Betoven, Ravel, List i Čajkovski, pri čemu svaka nota veštih prstiju pijaniste ostavlja eho za sobom – onaj čija energija ostaje “zarobljena” između zidova gde se oseća kao kod svoje kuće.

 

Miloš Topalović je rođen 1999. godine u Pančevu, a završio je prestižni “Univerzitet Anton Brukner” u Lincu u klasi profesora Olega Marševa.  Do sada je nastupao na brojnim takmičenjima osvojivši preko dvadeset nagrada, dok kao solista organizuje performanse i koncerte u eminentnim salama grada Beograda.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište