fbpx

header

Matinée Fest otvara festivalsku sezonu na Kalemegdanu

Matinée Fest Kalemegdan 2022

Matinée Fest i ovog leta dovodi velika imena elektronske muzičke scene na Kalemegdansku tvrđavu.

 

Prvog dana nastupiće tehno zvezda i jedan od najtraženijih live act izvođača Matador. Tu su i poznati španski DJ/producent Edu Imbernon, domaća tehno zvezda Ilija Djoković, Filip Fisher i Monochromatic.

 

Drugi dan festivala, prvi put u Srbiju, dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed. Pored njega nastupaće italijnski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška u DJ pultu će se naći house domaćini Luton i Vuk Smiljanić.

 

Treći dan festivala melodična tehno organizacija Illusions donosi svoju magiju na Matinée Fest. Nastupiće zvezda Afterlife-a Stephan Jolk, poznati progressive dj Elke Klejin, a od domaćih izvođača fenomenalni Space Motion, Nexie i Lukai.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matinée Fest (@matineefestserbia)

 

Beograd je prošle godine predstavio ovaj unikatan festival Matinée Fest. Tada su nastupale zvezde poput Honey Dijon, Fideles, Sébastien Léger, Rodriguez Jr. Kristijan Molnar, After Affair, Andrew Meller…

 

Posećenost i interesovanje za ovaj festival dokazao je da je jedna od najatraktivnijih manifestacija u našem gradu. Ovaj festival će u narednom periodu ponuditi kavlitetan muzički program kao i mnogobrojne aktivacije, društveno odgovorne kampanje, u cilju poboljšanja životne sredine.

 

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana, od 10. do 12. juna, sa početkom od 18 do 03 sata ujutru.

 

Specijalna ponuda karata za Matinée Fest

 

Za prvih 100 najbržih klabera, spremljena je specijalna akcija 1 + 1. Ukoliko kupite jednu kartu za bilo koji dan festivala, drugu ulaznicu dobijate gratis. Ova akcija važi samo za jednodnevnu regularnu  i trodnevnu regularnu kartu.

 

Cene karata su: jednodnevne regularne karte 990, trodnevna regular karta 2.490, jednodnevne VIP karte 1.490 i trodnevna VIP karta 3.590 dinara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matinée Fest (@matineefestserbia)

 

Ulaznice za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama ili klikom ovde. Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen.

 

Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi, zato požurite po vaše ulaznice.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište