fbpx

header

Mariza donosi magičan fado svet na Belgrade River Fest

Mariza

Uz Bočelija, druge večeri Belgrade River Fest-a nastupa Mariza Fado, još jedno svetski poznato ime koje će obeležiti prvo izdanje prestižnog festivala Belgrade River Fest.

 

Nakon što će festival 22. jula otvoriti najvoljeniji tenor sveta, na platou Geozavoda 23. jula nastupiće Mariza. Planetarno popularna umetnica iz Portugala koncerte u Beogradu rasprodala je šest puta.

 

Ovoga puta  stiže u prestonicu Srbije sa iskrenim oduševljenjem i željom da priredi koncertni spektakl za pamćenje.  Poput onih koje je već imala u Royal Albert Hall-u u Londonu ili Operi u Sidneju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariza (@marizaoficial)

 

U pratnji svojih muzičara, Mariza će publiku uvesti u magični svet fado-a, za koji se kaže da je “muzika duše”.

 

Ova muzička zvezda posebnu ljubav i pažnju srpske publike dobila je kada je 2014. godine zaustavila aktuelnu turneju kako bi učestovala u humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Tada je rekla da je „muzika most između kultura, i da ona nema jezik“, što se potvrđuje prilikom svakog njenog koncerta gde publika iznova biva opčinjena glasom i ritmom tradicionalne muzike Portugala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariza (@marizaoficial)

 

Pod sloganom „Dođi do reke“, festival je realizovan sa ciljem da kulturna dešavanja pozicionira na jednoj od najlepših gradskih lokacija. U pitsnju je obala reke, po ugledu na svetske metropole.

 

Ulaznice po ceni od 3900 do 6900 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na tickets.rs.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariza (@marizaoficial)

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište