fbpx

header

Marčelo ima novi album: Objavljena još jedna od 16 pesama

Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo ušao je u srca publike zahvaljujući stihovima u kojima kritikuje režim, priča veoma lične priče na veoma iskren i uverljiv način, a sada predstavlja novi singl zanimljivog naziva „Fernwes“.

 

Novi singl je samo jedna u nizu pesama sa albuma „Nojeva varka“ koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. Marčelo je najnoviju pesmu radio u saradnji sa svojim stalnim saborcima Nevenom Glibetić Nensi i Aleksandrom Jovanovićem Šljukom.

 

Spot je, kao i prethodne, režirao Nemanja Maraš, ovoga puta s glumicom Dunjom Stojanović u glavnoj ulozi.

 

 

Singl, koji je četvrti po redu na albumu, malim delom otkriva priču koju “Nojeva varka” nosi sa svojih preostalih 16 pesama.

 

Marko Šelić Marčelo ovom je albumu prišao kao jednom od svojih književnih dela. Svaka pesma predstavlja poglavlje romana u stihu, a publika će celinu imati prilike da otkrije već za sedam dana, kada album bude objavljen.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Čini se da se novom pesmom Marčelo dotakao još jedne od aktulenih tema, a evo šta o samom singlu kaže on:

 

 Kao i prethodna, ova pesma je u delu “Nojeve varke” gde je na snazi potpuni opoziv samoga sebe najavljen još u „Udahni“: ovaj ja s albuma isključio se iz svega, pa čak i iz sopstvene privatnosti. Naslov otprilike znači goruću potrebu da se bude drugde, a ne tu gde si; pesma je o onim ljubavnim odnosima u kojima je jedna strana prisutna samo fizički, dok je mislima upravo drugde, ili nigde – i cela je iz vizure one druge strane, koja u takvoj vezi ispašta. No baš ta naizgled mirna, ljubavna pesma ispostaviće se metkom koji napravi rupu na kupoli lažne ravnodušnosti i pogura priču albuma ka eksploziji. Kakvoj? To će slušaoci saznati već za koji dan, u sledećoj numeri – rekao je on.

 

Marčelov nanoviji album biće objavljen 21. decembra, a ljubitelje njegove muzike već za sedam dana očekuje još jedan singl.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište