fbpx

header

Måneskin se vraćaju novim singlom!

Måneskin-supermodel-bend-2022

Globalna rok senzacija i pobednici prošlogodišnjeg Eurosonga, se vraćaju novim singlom „Supermodel“. Pesmu je Måneskin napisao u Los Anđelesu. Producent pesme je čuveni Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga) i njegov tim.

 

Novi singl je izašao u trenutku kada grupa proslavlja milijardu strimova koju je dostigao singl „Beggin“.

 

Moderna kalifornijska produkcija i zarazni moderan gruv pokazuje da je Måneskin na ozbiljnom putu da postane svetska rok senzacija. Pesma je inspirisana mnogim ličnostima koje su članovi grupe sreli tokom njihovog boravka u Los Anđelesu.

 

– Napisali smo „Supermodel“ tokom četiri meseca koje smo proveli u Los Anđelesu. Bili smo iznenađeni ali i zaintrigirani kako ljudi tamo brinu o ideji „selebritija“ i statusu. Tačnije, koliko su opsednuti izgledom i vezama koje imaju sa poznatima – ispričali su članovi benda.

 

Kažu da su počeli da razmišljaju na tu temu i zamislili misterioznu Supermodel devojku.

 

– Ona je stvarno cool, zabavna i veoma društvena, ali u stvarnosti je problematična, krije tugu i zavisnost. Na neki način je voliš, zato što ona zna kako da se zabavlja, ali istovremeno, želiš da je izbegneš. Zato što će te uvaliti u nevolju – izjavili su.

 

Måneskin će premijerno ovu pesmu izvesti na finalnoj večeri Evrovizije, 14. maja, koje se ove subote održava u Torinu. Na taj način će proslaviti svoju trijumfalnu prošlogodišnju pobedu koja je grupu vinula u muzičku stratosferu.

 

supermodel-Måneskin-2022

Omot singla „Supermodel“

 

Svoju „Loud Kids“ turneju će Måneskin otpočeti 31. oktobra po Americi. Prvi koncert je već rasprodat, onaj u Sijetlu. Nakon toga, odlaze u takođe rasprodati Njujork, San Francisko, Atlantu i Vašington, a kraj američke turneje je rezervisan za Los Anđeles.

 

Grupa se potom vraća u Evropu, tokom 2023. godine na već rasprodatu turneju. To uključuje O2 arenu u Londonu, Accor arenu u Parizu i Mercedes-Benz arenu u Berlinu.

 

Zahvaljujući kombinaciji klasičnog i modernog rock and roll zvuka, Måneskin vraćaju ovaj žanr na svetske top liste. Uspeli su da osvoje svet i postanu jedna od najpopularnijih grupa njihove generacije. To je neverovatan uspeh za mladu ekipu muzičara koja je počela svirajući na ulicama Rima 2015. godine.

 

Damiano (glas), Viktoria (bas), Tomas (gitara) i Itan (bubnjevi) svojim novim singlom dokazuju da su jedan od najuzbudljivijih bendova današnjice.

 

Sve datume turneje možete pogledati na ovom linku.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište