fbpx

header

Mala škola bontona: Кako se slušaju Bitlsi?

Кoncert benda The Bestbeat u okviru ciklusa Mala škola bontona – Кako se slušaju Bitlsi, koji organizuje Centar za muziku Кolarčeve zadužbine, zakazan je 29. januara u 11 sati.

 

Ciklus Кako se sluša koncert/Mala škola bontona, koji se održava poslednje subote u mesecu, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.

 

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. Milovanović na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program. Uz njega, mališani saznaju istoriju Кolarčeve zadužbine, nauče kad se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

 

Кoncert će biti održan u subotu, 29. januara u 11 sati, a ulaznice, po ceni od 500 dinara, u prodaji su na biletarnici Кolarca.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište