fbpx

header

Maja Louis predstavlja album u Wurst Platzu

maja-louis-krila-2022

Maja Louis održaće koncert u klubu Wurst Platz krajem marta meseca. Kantautorkinja nastavlja da gradi autentičnost svojim novim i drugim albumom po redu pod nazivom „Krila“.

 

Ovo muzučko ostvarenje Maje Louis dobro je potkovano muzučkim legitimitetom porodice Louis.

 

Novo poglavlje u muzučkom stvaralaštvu i hrabar iskorak najavila je već singlom „Majo, probudi se“, objavljenim krajem 2020. godine. Kombinovala je svoje muzičke svestranosti (rnb, hip hop, funk) i nepokolebljivu želju da piše istovremeno o svojoj unutrašnjoj snazi i ranjivosti.

 

Ljubav prema muzici i talenat za nju nosi u genima. Maja Louis je ćerka pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa. Odrasla je uz muziku i u muzici. Njen drugi album „Krila“ svojevrsan je zvučni spomenar, kako je nedavno rekla, pravi dnevnik odrastanja.

 

Maja je rekla da ono što nju čini slobodnom je da piše o sebi i svom odrastanju i to što zna da će svako da čuje ono što želi da čuje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

 

– Tu ima mene, ali znate kad čujete neku pesmu koja ti se jako sviđa. Ti na početku čuješ jednu ili dve rečenice koje tebe gađaju i ti se zakačiš za te rečenice. A cela pesma, zapravo, nema veze sa tobom. Taj momenat da je svako spreman da čuje ono što želi da čuje iz svog bola… Meni jeste cilj da se ljudi pronalaze, kao što sam sebi pomogla pišući te pesme, želim da pomognem drugima. Kao što su mene lečile neke tuđe pesme nekada, volela bih da ovo utiče i nekome da snagu, da ga motiviše – rekla je Louis.

 

Maja Louis će predstaviti novi album u četvrtak, 31. marta, sa početkom u 20 časova.

 

Ulaznice se mogu kupiti u celokupnoj Gigs tix prodajnoj mreži po ceni od 500 dinara. Dostupne su onlajn i na svim prodajnim mestima Gigs tixa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište