fbpx

header

Maja i Marko Louis obradili očevu pesmu „Gde nestaše one pesme stare“

Maja i Marko Louis

Sigurno se svi sećate čuvenog Louisovog hita „Gde nestaše one pesme stare“? Maja Louis u saradnji sa bratom Markom objavila je koncertnu verziju pesme njihovog oca Ljubiše Stojanovića Luisa, koji više nije među nama.

 

Pesma legendarnog Luisa dobila je novo ruho u izvođenju njegove dece, talentovanih muzičara. Maja je emotivno vezana za ovu pesmu svog oca, zato je odlučila da je objavi na svom poslednjem albumu “Krila” kao duet sa svojim bratom.

 

„Mnogo vremena mi je trebalo da smognem snage da izvedem neku od tatinih pesama, ali kada sam prvi put otpevala pesmu sa  Markom, odmah sam izrazila želju da je snimimo i u koncertnoj verziji, jer se najbolje doživljava na taj način.”

 

“Presrećna sam što sam u mogućnosti da podelim tu prelepu emociju i atmosferu i sa publikom koja nije prisustvovala koncertnoj promociji moja dva solo albuma ‘Buđenje’ I ‘Krila’ “- izjavila je Maja Louis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

 

Tekst i muziku je napisao  Vlastimir Stanisavljević Šarkamenac, koji se pojavljuje i u spotu, aranžman je uradio Rade Radivojević, a u tome su učestvovali i Marko i Maja. Oni su zajednički uneli svoj duh i prepoznatljivi muzički pečat.

 

Režiju spota, koji je sniman na koncertnoj promociji albuma u klubu Wurst Platz Bar, potpisuje dugogodišnji prijatelj i saradnik Louisovih, Dragan Jereminov.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

 

Pesma je objavljena za Lampshade Media i od danas je na svim muzičkim servisima. U nastavku teksta poslušajte obradu Luisove pesme “Gde nestaše one pesme stare”.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište