fbpx

header

Maja i Marko Louis obradili očevu pesmu „Gde nestaše one pesme stare“

Maja i Marko Louis

Sigurno se svi sećate čuvenog Louisovog hita „Gde nestaše one pesme stare“? Maja Louis u saradnji sa bratom Markom objavila je koncertnu verziju pesme njihovog oca Ljubiše Stojanovića Luisa, koji više nije među nama.

 

Pesma legendarnog Luisa dobila je novo ruho u izvođenju njegove dece, talentovanih muzičara. Maja je emotivno vezana za ovu pesmu svog oca, zato je odlučila da je objavi na svom poslednjem albumu “Krila” kao duet sa svojim bratom.

 

„Mnogo vremena mi je trebalo da smognem snage da izvedem neku od tatinih pesama, ali kada sam prvi put otpevala pesmu sa  Markom, odmah sam izrazila želju da je snimimo i u koncertnoj verziji, jer se najbolje doživljava na taj način.”

 

“Presrećna sam što sam u mogućnosti da podelim tu prelepu emociju i atmosferu i sa publikom koja nije prisustvovala koncertnoj promociji moja dva solo albuma ‘Buđenje’ I ‘Krila’ “- izjavila je Maja Louis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

 

Tekst i muziku je napisao  Vlastimir Stanisavljević Šarkamenac, koji se pojavljuje i u spotu, aranžman je uradio Rade Radivojević, a u tome su učestvovali i Marko i Maja. Oni su zajednički uneli svoj duh i prepoznatljivi muzički pečat.

 

Režiju spota, koji je sniman na koncertnoj promociji albuma u klubu Wurst Platz Bar, potpisuje dugogodišnji prijatelj i saradnik Louisovih, Dragan Jereminov.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

 

Pesma je objavljena za Lampshade Media i od danas je na svim muzičkim servisima. U nastavku teksta poslušajte obradu Luisove pesme “Gde nestaše one pesme stare”.

 

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište