fbpx

header

„Magija Muzike“ u Beogradu

Gala koncert Dečije Filharmonije „Magija Muzike“ biće tradicionalno održan 14. put 29. januara sledeće godine u Kombank Dvorani, a zajedničkim snagama će mali virtuozi doprineti da jedno obično januarsko veče postane magija.

 

Kako izgleda kada se ukrste muzika i matematika, zbog čega je to idealan spoj, saznaćete upravo na gala koncertu, a neodoljivo je što će vam sve to predočiti deca.

 

Koncert u svom 14. izdanju organizuju Fondacija „Deca Deci“ i Dečija Filharmonija i namenjen je ljubiteljima klasične muzike, a prvenstveno najmlađim generacijama. Specijalni gost ovogodišnjeg koncerta su hor i orkestar Matematičke gimnazije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kombank Dvorana (@kombankdvorana)

 

Na repertoaru će se naći najpoznatija dela klasične muzike koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića.

 

Pored čuvenih klasika, publika će imati prilike da sluša i najpoznatije pop i rok hitove današnjice.

 

„Podsetimo, rame uz rame predstaviće nam se najbolji mladi muzičari i najtalentovaniji đaci matematičke gimnazije koji nam šalju poruku da su matematika i muzika savršen spoj. Posebno su, kako poručuju iz „Dečije Filharmonije“ i Fondacije „Deca Deci“ ponosni na saradnju sa Matematičkom gimnazijom, koja je jedna od najboljih državnih škola u svetu i koja već generacijama odgaja najuspešnije mlade matematičare“, istaknuto je u saopštenju.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište