fbpx

header

„Magija muzike“ u Kombank dvorani: koncert Dečije filharmonije

magija-muzike-decija-filharmonija

Kombank dvorana organizuje izuzetan performans pod nazivom “Magija muzike”. Gala koncert će ovog puta Dečija filharmonija izvesti sa posebnim gostom – horom i orkestrom Matematičke gimnazije. Rezervišite u svojim kalendarima 29. januar i termin od 19:30h za veče koje će zahtevati vašu punu pažnju.

 

 

Sada već tradicionalni gala koncert, u saradnji sa fondacijom “Deca deci”, namenjen je ljubiteljima klasične muzike, kao i svim generacijama i ljudima koji su željni malo magije. Na repertoaru će se naći dobro poznate kompozicije u interpretaciji mladih solista – uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom Ljubiše Jovanovića. Svakako, osim remek dela koji pripadaju pravcu klasične muzike, kao i operskih arija, publici će biti predstavljeni i savremeni hitovi koje su iznedrili pop i rok žanrovi.

 

Impresivni orkestar “Dečije filharmonije”, mnogo mladih talenata i sjajan nastup hora i orkestra Matematičke gimnazije, samo su neki od razloga zašto će “Magija muzike” zaista napraviti jednu magičnu atmosferu. Vidimo se u Kombank dvorani 29. januara!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

koncert-root-70-bam-klub-2022

Jazz Special: Root 70 u BAM klubu

 Poznati internacionalni džez sastav Root 70 će održati svirku u BAM klubu. Džez bend Root 70 proslavio je 20. godišnjicu postojanja 2020. godine.    Ovu okolnost duguje čitavom nizu činjenica.

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište