fbpx

header

Luka Rajić predstavio novu pesmu i spot

Luka-Rajić-pesma-spot-2022

Mladi beogradski muzičar Luka Rajić objavio je novi singl i spot „Ljubimo se“. Pesma objavljena na praznik koji slavi ljubav, govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima.

 

Tekst potpisuje Luka Rajić. Na pesmi i spotu radili su redovni saradnici, producent Igor Rajić koji sa rediteljkom Emilijom Terzić potpisuje scenario i režiju.

 

Luka-Rajić-pesma-spot-2022

Spot za pesmu „Ljubimo se“

 

Luka je jedan od nezaobilaznih novijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni. Poznat je kao autentičan muški vokal, muzičko i produkcijski razigran muzilat i kreativac istančanog vizualnog identiteta.

 

Eksperimenišući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio tri singla „Ne izlaziš mi iz glave“, „Ludim“, „Eksplozija emocija“. Objavio je i dva EP-a „Ludim od kluba“ i „Eksplozija emocija“.

 

Uz to ubraja i saradnje sa synth-pop bendom pocket palma, soulful autorkom Jymenik kao i sastavima MOO PLANE, Andreja, Hibrid i LYE.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Rajić (@luka.rajic)

 

Publika je imala prilike da ga vidi kao predgrupu na čak dva rasprodata koncerta benda Buč Kesidi u Zagrebu i na koncertu u Beogradu na Kalemegdanu. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promenu zvučne slike Srbije i regiona.

 

Nakon što su spot i singl „Ludim“ doslovno izludeli publiku na Tik-Toku, kao i na YouTube-u gde spot broji više od milion pregleda. Sa novim singlom „Ljubimo se“, Luka Rajić pokazuje da pripada novom talasu muzičke energije.

 

Takođe, Luka Rajić, Iva Lorens, Pocket Palma i Retrospektiva će nastupiti u Domu omladine 25. marta, a karte su u prodaji i mogu se kupiti na Tickets.rs.

 

Pesma „Ljubimo se“, u izdanju Kontra i LAA, dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište