fbpx

header

Let’s Mix It Festival u Barutani: Polufinale i finale!

Let's-Mix-It-događaji-koncert-beograd-gde-izaći-2022

U Barutani se od 24. do 26. juna održava Let’s Mix It! U nastavku vam donosimo program za sva tri dana festivala i takmičenja.

 

Let’s Mix It 24. jun

 

Prvo polufinalno veče otvara FunkD’Void. Ovaj DJ i producent je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine devedesetih godina. Njega je muzička karijera odvela širom sveta.

 

Pored njega, nastupaće Mina Poznanović, jedna od traženijih mladih DJ-ica današnjice. Mina je debitovala na treće mesto LMI takmičenja.

 

Na kraju će svoje umeće pokazati pet polufinalista ovogodišnjeg LMI takmičenja.

 

Takmičenje 25. jun

 

Drugo veče festivala otvara DJ i producent DESNA. Poznata je po jedinstvenom tehno zvuku, inspirisanim širokim spektrom elektronske produkcije.

 

Isti dan nastupiće i THE+ prošlogodišnji drugoplasirani LMI takmičar.

 

Pored njih, publika će slušati još pet polufinalista festivala.

 

Let’s Mix It 26. jun

 

Treće veče festivala je i finalno. Otvoriće ga miljenici publike i pobednici prethodna dva takmičenja Katalina i Dakissa.

 

Pet finalista će se boriti za titulu pobednika. Onaj sa najviše glasova publike i stručnog žirija, osvaja prestižnu nagradu odlazak na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike – Amsterdam Dance Event, kao i master kurs LMI Academy.

 

Kao specijalni gost, finalo veče zatvara Ilija Đoković. Nesumnjivo jedan od najboljih tehno producenata sa naših prostora. Poznat je po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna.

 

Karte za festival možete kupiti na GigsTix, Cooltix i TicketVision.

 

Blender i Central Dance Event ekipa pokrenuli su 2020. godine, LMI, lokalno DJ takmičenje. Uz pomoć glasova verne publike, kao i stučnog žirija stasala je prva generacija LMI izvođača.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište