fbpx

header

Let’s Mix It Festival u Barutani: Polufinale i finale!

Let's-Mix-It-događaji-koncert-beograd-gde-izaći-2022

U Barutani se od 24. do 26. juna održava Let’s Mix It! U nastavku vam donosimo program za sva tri dana festivala i takmičenja.

 

Let’s Mix It 24. jun

 

Prvo polufinalno veče otvara FunkD’Void. Ovaj DJ i producent je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine devedesetih godina. Njega je muzička karijera odvela širom sveta.

 

Pored njega, nastupaće Mina Poznanović, jedna od traženijih mladih DJ-ica današnjice. Mina je debitovala na treće mesto LMI takmičenja.

 

Na kraju će svoje umeće pokazati pet polufinalista ovogodišnjeg LMI takmičenja.

 

Takmičenje 25. jun

 

Drugo veče festivala otvara DJ i producent DESNA. Poznata je po jedinstvenom tehno zvuku, inspirisanim širokim spektrom elektronske produkcije.

 

Isti dan nastupiće i THE+ prošlogodišnji drugoplasirani LMI takmičar.

 

Pored njih, publika će slušati još pet polufinalista festivala.

 

Let’s Mix It 26. jun

 

Treće veče festivala je i finalno. Otvoriće ga miljenici publike i pobednici prethodna dva takmičenja Katalina i Dakissa.

 

Pet finalista će se boriti za titulu pobednika. Onaj sa najviše glasova publike i stručnog žirija, osvaja prestižnu nagradu odlazak na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike – Amsterdam Dance Event, kao i master kurs LMI Academy.

 

Kao specijalni gost, finalo veče zatvara Ilija Đoković. Nesumnjivo jedan od najboljih tehno producenata sa naših prostora. Poznat je po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna.

 

Karte za festival možete kupiti na GigsTix, Cooltix i TicketVision.

 

Blender i Central Dance Event ekipa pokrenuli su 2020. godine, LMI, lokalno DJ takmičenje. Uz pomoć glasova verne publike, kao i stučnog žirija stasala je prva generacija LMI izvođača.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište