fbpx

header

Lejdi Gaga snimila pesmu za nastavak „Top Gun“

Lady Gaga

Godinama unazad svetska javnost gledala je Lejdi Gagu kroz prizmu kraljice šoubiznisa, koja je svojim ekstravagantnim pojavljivanjima skretala pažnju sa mnogobrojnih talenata, koji su vremenom isplivali na površinu.

 

Tijeri Mugler: Koja su svetska imena nosila kreacije preminulog genija?

 

Pored raskošnog glasa, pevačica italijanskog porekla 2019. godine osvojila je publiku glumom u filmu “Zvezda je rođena”, a za naslovnu numeru koju je sama pisala osvojila je prestižnu nagradu Oskar.

 

Pevačica je sada napisala naslovnu numeru za dugoočekivani nastavak filma “Top Gan” sa Tomom Kruzom – “Hold my hand”, zbog čega mnogi smatraju da se Gagi “smeši” još jedna nagrada Akademije.

 

“Top Gan Maverik” u naše biskope pretpremijerno stiže 25. maja, a do tada možete uživati u fantastičnoj pesmi i muzičkom spotu  u izvođenju jedinstvene Lejdi Gage.

 

 

Spot je režirao reditelj filma Džo Kosinski, a video predstavlja Lejdi Gagu u epskoj filmskoj scenografiji ovog nastavka, kao i u emotivnim scenama iz prvog filma Top Gan iz 1986. godine.

 

– Kada sam napisala ovu pesmu za „Top Gun: Maverick“, nisam čak ni shvatila koliko se slojeva prostire kroz srce filma, moju psihu i prirodu sveta u kojem živimo. Radila sam na pesmi godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinim našom – napisala je pre nekoliko dana na Tviteru Lejdi Gaga na Tviteru i nastavila:

 

– Želela sam da pretvorim muziku u pesmu u kojoj delimo našu duboku potrebu da budemo shvaćeni i da pokušamo da razumemo jedni druge – čežnju da budemo bliski kada se osećamo tako daleko i sposobnost da slavimo životne heroje – navela je pevačica i dodala:

 

Novi trejler i datum premijere za „Top Gun 2“

 

– Tako sam zahvalan Tomu, Hansu i Džou na ovoj prilici – i bilo je lepo iskustvo raditi sa njima… Ova pesma je ljubavno pismo svetu tokom i posle veoma teškog vremena… – navela je Lejdi Gaga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

O filmu:

 

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik“ Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster“, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus“.

 

U nastaku teksta pogledajte trejler za film “Top Gan Maverik”:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište