fbpx

header

LALALAR prvi put nastupaju u Beogradu

LALALAR-koncert-istanbul-drugstore-2022

Psihodelična atrakcija iz Istanbula, LALALAR, prvi put će nastupiti u Beogradu i to u klubu Drugstore.

 

Ovaj koncert je proizašao kao plod saradnje ostvarene na Kontakt konferenciji 2022 i predstavlja prvi od KONTAKT sessions događaja.

 

Retro bas linije u kombinaciji sa virtuoznim gitarskim deonicama u kombinaciji sa „prljavim“ elektro ritmovima i omamljujućim vokalima vode u poseban univerzum. Tu preovladava psihodelija koja preispituje mnoga čula.

 

Za Lalalar se kaže da isporučuje sirovu „nostalgiju budućnosti“. Samo na njihovim nastupima uživo je opravdano značenje ovog epiteta koji ih prati, a i tada može i da se shvati.

 

Jedinstveni su spoj sadašnjeg, prošlog i budućeg, pod velom izvornih ritmovima Anadolije. Ovo će biti jedan od intrigantnijih događaja letnje koncertne sezone u Beogradu.

 

Koncert LALALAR je zakazan za 11. jul, sa početkom u 21 čas. Uživo će nastupiti i Lenhart Tapes uz podršku Skreč majstora Ljubana.

 

Lenhart Tapes će uvesti publiku Drugstore-a u ovu jedinstvenu psihodeličnu beogradsku noć. Skreč majstor Ljuban preuzima pult posle koncerata Lalalara sa dobro poznatim izborom electro, folk funk i big beat plesnih hitova.

 

Prodajna mesta karata su Tickets.rs i Ticket Vision prodajna mreža, a koštaju 1.000 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište