fbpx

header

Kovacs koncertom otvara zimsku sezonu BitefArtCafea

Kovacs-koncert-bitefartcafe-2022

Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon Kovacs, po drugi put dolazi u Beograd. Time će otvoriti zimsku sezonu Musicology Sessions koncertnog serijala.

 

Poznata kao Kovacs i pevačica obrijane glave u sebi skriva glas jedne prave soul legende. Publiku je privukla, pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

 

Tokom prvog kovid zatvaranja, Kovacs je boravila u Portugaliji radeći na novoj muzici inspirisanoj ovom zemljom. Njen novi singl „Tutti Frutti Tekuila“ iako zvuči fanki i veselo, ima snažnu poruku o ispijanju emocija, resetovanju, pauziranju i zaboravljanju svega na trenutak.

 

Ne preza da se dotakne i svetlih i mračnih aspekata modernih veza. U svojim pesmama zapravo pripoveda o divljoj ljubavi i nezdravim romantičnim odnosima, hedonizmu i zavisnosti, svemu što je prati kroz emotivni rolerkoster koji je proživljavala poslednjih nekoliko godina. Izgubila je i muzičke i romantične partnere, te je izgradila novu Kovacs porodicu sa producentom Lijamom Hovom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kovacs (@kovacsofficial)

 

Prethodna dva albuma „Shades of Black“ i „Cheap Smell“, kao i poznati singlovi „My Love“, „The Devil You Know“, „You Again“ i mnogi drugi, priznati su od strane Robija Vilijamsa i uzora kao što su Holliday, Simone, Bassey, Winehouse, Beth Gibbons (Portishead)…

 

Nakon velikog broja nagrada i nastupa na velikim festivalima, pevačica je na pravom putu da postane živa legenda muzičke scene.

 

Njen drugi album, „Cheap Smell“, nazvan po bendu u kom je nastupala pre nego što je postala poznata. Okarakterisan je kao jedan od najiskrenijih i najinspirativnijih „future soul“ albuma čitave decenije. Kovacs neprestano traži i uspeva nađe pozitivnost u najmračnijim ćoškovima života.

 

U klubu BitefArtCafe će biti održana dva koncerta, prvi 29., a drugi 30. septembra.

 

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na servisu Tickets.rs po ceni od 2.000 dinara.

 

Sve ulaznice su za stajanje, ograničena je rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica. Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen. Vrata kluba se otvaraju u 20.30, a koncert počinje u 22 sata. Informacije i rezervacije na brojeve telefona: 063594294 i 063594054.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište