fbpx

header

Koncertna promocija albuma: Sana Garić u Elektropioniru

sana-garić-koncert-2022

Koncertnu promociju novog albuma „Naočare za srce“ održaće Sana Garić sa svojim sastavom.

 

Sana Garić je beogradska muzičarka i autorka. Predano se bavi koncertnom aktivnošću kroz saradnju sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođač.

 

Drugi album muzičarke „Naočare za srce“ objavljen je u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju – 3D CD. Album je dobio izuzetno pohvalne recenzije u Srbiji, regionu i svetu. Omogućio je njenom bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima. Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka.

 

Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda. Bend čine: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

 

Predstavljanje albuma zakazano je za petak, 15. april, u Anti Shop Elektropionir sa početkom u 21 čas.

 

Tokom 2021. godine održali su koncerte na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić). Početkom 2022. godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće muzičke platforme u Evropi pod nazivom „Eurosonic Noordeslag“.

 

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje su kao frontmenke istaknute ispred vrsnih muzičara. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

 

Prodaja ulaznica je u Anti Shopu, a prvih 30 kompleta su 2×500 dinara. Karte u pretprodaji koštaju 700, dok su na dan koncerta 900 dinara.

 

Na dan koncerta prvih 50 posetilaca dobija poklon CD. Limtirano 3D izdanje CD-a + karta za koncert mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište