fbpx

header

Koncertna promocija albuma: Sana Garić u Elektropioniru

sana-garić-koncert-2022

Koncertnu promociju novog albuma „Naočare za srce“ održaće Sana Garić sa svojim sastavom.

 

Sana Garić je beogradska muzičarka i autorka. Predano se bavi koncertnom aktivnošću kroz saradnju sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođač.

 

Drugi album muzičarke „Naočare za srce“ objavljen je u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju – 3D CD. Album je dobio izuzetno pohvalne recenzije u Srbiji, regionu i svetu. Omogućio je njenom bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima. Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka.

 

Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda. Bend čine: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

 

Predstavljanje albuma zakazano je za petak, 15. april, u Anti Shop Elektropionir sa početkom u 21 čas.

 

Tokom 2021. godine održali su koncerte na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić). Početkom 2022. godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće muzičke platforme u Evropi pod nazivom „Eurosonic Noordeslag“.

 

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje su kao frontmenke istaknute ispred vrsnih muzičara. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

 

Prodaja ulaznica je u Anti Shopu, a prvih 30 kompleta su 2×500 dinara. Karte u pretprodaji koštaju 700, dok su na dan koncerta 900 dinara.

 

Na dan koncerta prvih 50 posetilaca dobija poklon CD. Limtirano 3D izdanje CD-a + karta za koncert mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište