fbpx

header

Koncert RATM u Zagrebu oborio sajt za kupovinu karata

koncert-RATM-karte-zagreb-2022

Jedan od najuticajnijih bendova svih vremena, Rage Against The Machine nastupiće u zagrebačkoj Areni u subotu, 17. septembra. Koncert RATM u Zagrebu će biti jedini u ovom regionu i krugu od najmanje 400 km. Takođe, karte za ovaj događaj imaju najpovoljniju cenu ulaznica u odnosu na sve druge evropske svirke.

 

Početak prodaje planiran je za utorak, 26. aprila u 11 časova, kroz prodajni sistem Eventim. Da stvari budu zanimljivije, kako je otkucalo 11 sati, tako je sajt postao prebukiran. Bilo je potrebno samo 15 minuta da sajt postane preopretećen i da se pomisli da je ceo koncert rasprodat. Takođe, ovo im je prvi koncert RATM u Zagrebu. Pre 20-ak godina su imali koncert na ovim prostorima i to u ljubljanskom Tivoliju u sklopu „Battle Of Los Angeles“ turneje.

 

Zbog ogromnog interesovanja, ne samo publike u Hrvatskoj, već i u Srbiji i šire, sajt je pao. Ko god da je pokušao da kupi karte za koncert RATM koji minut posle 11 časova nije mogao jer je sajt bio prebukiran.

 

Iz Eventima, servisa za prodaju karata, su se oglasili povodom tehničkih problema koji su uzrokovali pad sajta.

 

– Zbog izuzetno velikog interesa za kupnju ulaznica za koncert Rage Against the Machine u Areni Zagreb, došlo je do usporenja procesuiranja narudžbi kod plaćanja kreditnim i debitnim karticama. Kako bismo omogućili našim kupcima zadovoljavajući nivo usluge privremeno smo prisiljeni obustaviti prodaju ulaznica za navedeni događaj. ULAZNICE NISU RASPRODANE i prodaja će biti ponovno pokrenuta danas u 14:00 sati. Ispričavamo se zbog nastalih poteškoća – rečeno je iz Eventima.

 

 

Rage Against The Machine, u svom originalnom i jedinom sastavu Zak De La Roča, Tom Morelo, Bred Vilk i Tim Komerford, objavili su reunion turneju još 2019. godine posle 11 godina pauze. U tom trenutku su postali najiščekivaniji muzički događaj na planeti

 

RATM osnovani su 1991. u Los Anđelesu. Prvim singlom „Killing In The Name“ i epohalnim debitantskim albumom su označili prekretnicu u muzičkoj istoriji. Posebnu, onu često ključnu dimenziju, davali su njihovi koncerti koji RATM svrstavaju među najbolje live bendove ba sceni. Sa svega četiri studijska albuma, grupa je pokazala da osim prvog singla ima još mnogo kvalitetnih i jakih numera.

 

U prodaji se nalazi pet seta ulaznica i to: Skyboxes po 820kn, Parter po 690kn, Tribine level 100 po 650kn, Tribine level 300 I po 550kn i Tribine level 300 II po ceni od 450kn.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište