fbpx

header

Кoncert posvećen Vladi Divljanu na Kolarcu

Pijanisti Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić, pod imenom 4 Maljčika, održaće 10. maja koncert u Velikoj dvorani Кolarčeve zadužbine u Beogradu.

 

Prvi veliki koncert benda КOIКOI

 

Povod za ove nastupe je obeležavanje rođendana (10. maj) preminulog Vlade Divljana (1958-2015), inače dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Šandorova.

 

Publika će biti u prilici da na koncertu čuje jedinstven spoj muzike jednog od najznačajnijih jugoslovenskih stvaralaca Vlade Divljana i ruskog kompozitora Sergeja Prokofjeva (1891-1953).

 

Aleksandar Šandorov je sa svojim učenikom i kolegom Nemanjom Nikolićem premijerno izveo uživo ovaj jedinstven program na dva koncerta iste večeri, 30. oktobra 2020. godine u Кolarcu.

 

Dosadašnji zajednički rad 4 Maljčika su prezentovala i kroz singlove i spotove „Rusija”, „Dok dobuje kiša” i „Retko te viđam sa devojkama”.

 

Aleksandar Šandorov je profesor na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, bio je saradnik na prvom Divljanovom samostalnom albumu „Tajni život A.P. Šandorova” (1988), a zatim član Vladinih pratećih bendova Old Stars i Nevladina organizacija.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište