fbpx

header

Koncert “Nocturnal waves” u klubu Fest

Nocturnal waves

Koncert pod nazivom “Nocturnal waves” održaće se 27. avgusta 2022. godine u klubu Fest na adresi Gradski park 2, Zemun (Hala Pinki) sa početkom u 20 časova.

 

Imaćete priliku da na koncertu “Nocturnal waves”  slušate izvođenje muzike sledećih bendova:

 

𝐄𝐝𝐠𝐞𝐬 (Los Andjeles) – darkwave / synth wave / gothic

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EDGES (@edges_music)

 

𝐖𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫𝐚𝐮𝐦 (Beč) – dark electro / dark synth / industrial

 

 

𝐀𝐬𝐩𝐡𝐚𝐥𝐭 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐭 (Beograd) – darkwave / gothic rock / dream pop

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asphalt Chant (@asphalt_chant)

 

𝐄𝐃𝐆𝐄𝐒 je samostalni projekat umetnika iz Los Anđelesa koji se nedavno preselio u Evropu i izdao za gothic izdavačku kuću „Swiss Dark Nights“. Edges kombinuje elemente zvuka darkwave-a, shoegaze-a i dream pop-a. Debitni album FRAGMENTIA odjekuje melanholijom bendova iz 80-ih kao što su The Cure i New order, dok održava punk rock energiju svojih južnokalifornijskih korena (što je posebno primetno na live nastupima).

 

𝐖𝐀𝐑𝐓𝐄𝐑𝐀𝐔𝐌 je Misha Nyman-Sramkova, producent, tekstopisac i vizuelni umetnik iz Beča. Jednočlani projekat koji istražuje tamne aspekte elektronske muzike, ostavljajući prostor za dalju interpretaciju slušaoca. Uživo je debitovala 2019. godine. WARTERAUM je izbacio tri EP-a,
uporedo praveći talase sa izdanjem iz 2021 godine „New wave“. Dobrodošli u budućnost koja vam donosi „Mars delta”.

 

𝐀𝐒𝐏𝐇𝐀𝐋𝐓 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐓 je dark-wave bend iz Beograda. Nastao je 2007. godine i aktivno se bavi izvođenjem autorskih pesama kroz samostalne koncerte i muzičke manifestacije u Srbiji i u inostranstvu. Bend je nastupao na mnogobrojnim festivalima kao što su Exit, Festival srpskog podzemlja, Dev9t, Starwood. Britanski novinar i autor knjiga na temu subkulture Mik Merser (Mick Mercer), u izdanju Music to Die for: The International Guide to Today’s Extreme Music Scene (2009), svrstao je Asphalt Chant među istaknute bendove koji čine predstavnike u žanrovima ambijentala, ‘cabaret noir’-a, ‘dethrock’-a, gotika, horor panka, ‘melodramatic song’-a, post-panka i ‘psychobilly’-a.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište