fbpx

header

Koncert Moonchild u BitefArtCafeu

Moonchild-koncert-bitefartcafe-2022

Direktno iz LA, centra svih kulturnih dešavanja, u Beograd dolazi sastav koji predstavlja miks progresivne muzikalnosti. Moonchild je snažno povezan sa nasleđem zapadne obale tokom decenija.

 

Rezultat desetogodišnjeg rada i rasta, njihov novi album „Starfruit“ pokazuje poštovanje, muzičko razumevanje i ljubav koju trio gaji. Gosti na tom izdanju bili su Tank and The Bangas, Lalah Hathaway, Alex Isley…

 

Ovim albumom donose pregršt prelepih melodija, harmonija i ličnih tekstova. Njihova prethodna izdanja „Little Ghost“, „Voyager“, „Please Rewind“ i „Be Free“ priznata su od strane najcenjenijih urednika iz sveta muzike. Njihov nastup na „Tiny Desk Sessions“ muzičkom podkastu zabeležio je preko 3 i po miliona pregleda.

 

Članovi benda Moonchild, mber Navran, Maks Brik i Andris Metson, povezali su se 2011. godine zbog sličnih muzičkih ukusa i preferencija. Priznanja za njihovu muziku odali su im velikani poput Jill Scott, DJ Jazzy Jeff, Robert Glaspera. Stevie Wonder ih je nakon što je čuo njihov debi album „Be Free“ pozvao grupu da otvori njegov godišnji dobrotvorni koncert „House Full of Tois“.

 

Zabeležite 7. oktobar u svoje kalendare, a mesto održavanja koncerta je zimska scena BitefArtCafea. Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22 časa.

 

Ulaznice se mogu kupiti na servisu Tickets.rs po ceni od 2.000 dinara. Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen. Rezervacije se mogu obaviti putem broja telefona 063594294.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište