fbpx

header

Koncert KOIKOI večeras u Domu omladine

KOIKOI će održati svoj prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine, 16. aprila sa početkom u 20 časova. Pažljivo osmišljen, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima.

 

Uoči koncerta: KOIKOI predstavlja novi spot i remix

 

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rok/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku. Nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda, koji će prvi put izaći iz okvira klupske svirke i prikazati se u svom punom sjaju.

 

 

 

KOIKOI je sveže ime na šarenolikoj i razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima.

 

KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indi roka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskošem mainstreama i intimom andergraunda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji. U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonleeja, a rezultat je debitantski album ‘Pozivi u stranu’, koji će pisati istoriju indi–rok muzike u regionu.

 

Ulaznice će se naći u prodaji od petka, 25. marta, a najbržih 50 fanova će imati prilike da sve do nedelje, 27. marta dođu do kompleta od dve ulaznice po promotivnoj ceni od samo 1.000 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište