fbpx

header

Koncert Josipe Lisac u Kombank dvorani

Koncert-Josipe-Lisac-2022

Koncert hrvatske pevačice Josipe Lisac održaće se u Kombank dvorani.

 

Ovom prilikom će se beogradska publika podsetiti na antologijski značaj debitanstkog albuma ove pevačice „Dnevnik jedne ljubavi“. Na njemu su zabeležene nezaboravne numere poput „O jednoj mladosti“, „Srela sam se s njim“ i „Ležaj od suza“.

 

Pored toga, biće izvedene i pesme koje su joj utemeljile pozicije na regionalnoj sceni, „Gđe Dunav ljubi nebo“, „Magla“, „Hir, hir, hir“ , „Danas sam luda“ i mnoge druge.

 

Lisac u Kombank dvorani nastupa pet meseci nakon rasprodatog decembarskog koncerta u zagrebačkom Lisinskom. Ovim koncertom Josipa Lisac je obeležila 30 godina od smrti svog partnera i autora ključnih numera, Karla Metikoša. Pevačica ističe da su te nezaboravne pesme „njihova deca“.

 

– Karlova smrt se dogodila 10. decembra 1991. godine, ali je on meni ostavio ogromnu muzičku baštinu. Ja je i danas promovišem, nastavljam, živim, ne dam – navodi Lisac.

 

O periodu pandemije ona kaže da je „sjajno podnela samoizolaciju“.

 

– Volim da budem sama sa sobom u društvu, pa mi to nekako nije teško palo. Ja, zapravo, i živim u samoizolaciji. Imam mnogo prijatelja, nisam nedruštvena, ali kad sam kod kuće, to su mi trenuci odmora – navodi Lisac.

 

Za doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, Josipa Lisac je nastupila u novosadskoj Sinagogi na koncertu koji je rasprodat za nekoliko časova.

 

Koncert Josipe Lisac u Kombank dvorani je zakazan za 14. maj.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište