fbpx

header

Koncert Eyesburn u bašti KST-a

Eyesburn-koncert-KST-2022

Eyesburn se vraća na domaći teren u baštu KST-a. Beogradski crossover heroji su poslednji put u kultnom Klubu Studenata Tehnike nastupali pre 7 godina.

 

Sada Eyesburn najavljuje još jedan koncert za pamćenje. Specijalni gosti na koncertu biće podjednako spektakularni Larska iz Kragujevca i beogradski Quasarborn.

 

Eyesburn nakon ovog nastupa očekuje gust raspored koncerata na letnjim festivalima. Na jesen konačno izlazi album „Troops of Light“, sa kojeg će nekoliko pesama biti odsvirano i na beogradskom koncertu.

 

Koncert se održava u bašti KST-a u petak 3. juna.

 

Ulaznice su pretprodaji u KST-u i Craft Room Berlin Monroe u ulici Cetinjska 15. Cena karata je 900 dinara, dok će na ulazu u KST će biti skuplje, ako ih preostane.

 

Eyesburn je rege kor bend iz Beograda, a osnovan je 1994. godine. Originalna postavka je bila Hornsman Coyote (gitara i prateći vokal), Laza (bas), Alek (bubnjevi) i Nenad (vokal). Pošto je bend potekao sa BG HC scene, prvi album (MC) je snimljen uživo u BG klubu KST. Eyesburn je uglavnom svirao u beogradskim klubovima, a povremeno je imao i neku ili dve svirke negde drugde u Srbiji.

 

Članovi benda su se razišli 2007. godine i nastavili da rade na drugim projektima. Ponovo su se ujedinili 2011. godine. Već 2013. objavljuju album pod nazivom „Realiti Check“, pa ponovo odlaze ​​na pauzu 2016. godine. Još jedno se okupljaju, u skoro originalnoj postavci, početkom 2019. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište