fbpx

header

Koncert Eyesburn u bašti KST-a

Eyesburn-koncert-KST-2022

Eyesburn se vraća na domaći teren u baštu KST-a. Beogradski crossover heroji su poslednji put u kultnom Klubu Studenata Tehnike nastupali pre 7 godina.

 

Sada Eyesburn najavljuje još jedan koncert za pamćenje. Specijalni gosti na koncertu biće podjednako spektakularni Larska iz Kragujevca i beogradski Quasarborn.

 

Eyesburn nakon ovog nastupa očekuje gust raspored koncerata na letnjim festivalima. Na jesen konačno izlazi album „Troops of Light“, sa kojeg će nekoliko pesama biti odsvirano i na beogradskom koncertu.

 

Koncert se održava u bašti KST-a u petak 3. juna.

 

Ulaznice su pretprodaji u KST-u i Craft Room Berlin Monroe u ulici Cetinjska 15. Cena karata je 900 dinara, dok će na ulazu u KST će biti skuplje, ako ih preostane.

 

Eyesburn je rege kor bend iz Beograda, a osnovan je 1994. godine. Originalna postavka je bila Hornsman Coyote (gitara i prateći vokal), Laza (bas), Alek (bubnjevi) i Nenad (vokal). Pošto je bend potekao sa BG HC scene, prvi album (MC) je snimljen uživo u BG klubu KST. Eyesburn je uglavnom svirao u beogradskim klubovima, a povremeno je imao i neku ili dve svirke negde drugde u Srbiji.

 

Članovi benda su se razišli 2007. godine i nastavili da rade na drugim projektima. Ponovo su se ujedinili 2011. godine. Već 2013. objavljuju album pod nazivom „Realiti Check“, pa ponovo odlaze ​​na pauzu 2016. godine. Još jedno se okupljaju, u skoro originalnoj postavci, početkom 2019. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište