fbpx

header

Koncert benda „Veliki prezir“ Elektropioniru

veliki-prezir-koncert-kontakt-2022

Srpska rok grupa iz Vrbasa „Veliki prezir“ održaće koncert kao ekskluzivni nastup u klubu Anti Shop Elektropionir. Biće to uvod u novo izdanje muzičke konferencije i festivala „Kontakt 2022“.

 

Skoro tri godine alternativni rok sastav nije održao koncert u Beogradu. Ovom prilikom će ispratiti online izdanja velike muzičke regionalne konferencije. Takođe, koncert je upravo najava za novi, šesti „Kontakt“, koji će se konačno održati uživo posle dve godine. „Povratak u novu normalnost“ je lajt motiv Kontakt konferencije.

 

Bend je osnovan u Vrbasu 1994. godine. Do sada su izdali četiri studijska albuma „Veliki prezir“, „Brazde“, „Ruka bez povratka“ i „Nikad je kraj“.

 

Sastav pripada mešavini više žanrova: alternativni rok, garažni rok, britpop, neo-psihodelija, alternativni kantri, eksperimentalna muzika, indi rok.

 

Zagrevanje za #Kontakt2022 počinje u subotu 19. marta. Regionalna konferencija „Kontakt 2022“ kreće 24. marta i traje do 26. na više lokacija u Beogradu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kontakt Beograd (@kontakt_beograd)

 

Veče pre, u petak 18. marta, takođe u Anti Shop Elektropioniru, očekuje se i koncert alternativne grupe „Navy ne obećava“.

 

Na „Kontakt“ konferenciji u muzičkom delu programa koncerte će imati Nikola Vranjković (24. mart – Elektropionir), pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić (24. mart – Kolarac), grupa „Obojeni program“ (25. mart – Elektropionir). Bendovi „Rebel Star“ i „Bohemija“ sviraju prvi zajednički koncert 26. marta (Elektropionir) i na kraju „Elemental“ ima koncert u Domu omladine 26. marta.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište